Petak, 10. Jula 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

S njima dugo traje: Muškarci rođeni u ova tri horoskopska znaka najizdržljiviji su ljubavnici

Za lijepe trenutke u krevetu itekako je važno trajanje seksualne igre. Dok se neki muškarci ponašaju u krevetu sebično te poput Munjevitog Jurića, drugi se trude i dugo vode ljubav

Naravno, u tome i sami uživaju. Muškarci rođeni u ova tri horoskopska znaka mogu jako dugo i bez stanke uživati u seksualnoj igri…

Bik

Muškarci rođeni u znaku bika posebno su izdržljivi. Naime, oni poklanjanju svojoj partnerici u krevetu svu svoju energiju i pažnju. Osim toga, jako su dobri tehničari te dobro znaju koje „gumbe treba pritisnuti“ – i kada. S bikom ti u krevetu nikada neće biti dosadno.

Rak

I raka ne može ništa lako zaustaviti u krevetu. Za seksualne pustolovine uzima sebi jako puno vremena te je u stanju svoju partnericu više puta dovesti do vrhunca. Upravo zbog toga je njegova strast neodoljiva mnogim ženama.

Lav

Kod muškaraca rođenima u znaku lava često je divlje u spavaćoj sobi. Naime, lav se nikada ne može zasititi seksa te je dobar u krevetu upravo zbog svoje izdržljivosti. Također je vrlo maštovit i uvijek spreman na eksperimentisanje. Pri tome mu je važno da partnerka dođe na svoje, odnosno da je zadovoljava dugo i strastveno. (Miss7.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,