Nedjelja, 25. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Romantična prosidba: Zaplesao pred stotinama turista i zaprosio je (VIDEO)

romanticna prosidba
Preuzmite sliku

Stotine slučajnih prolaznika na središnjem tgu u Veneciji oduševljeno je promatralo romantičnu prosidbu koju je 36-godišnji Danny Burns pripremio za svoju djevojku.

romanticna prosidba

Nasred središnjeg tga u Veneciji, Danny je, predovdeći plesnu skupinu, zaprosio svoju 31-godišnju djevojku Shongah Daly. Danny je s prijateljima plesao na pjesmu ‘You make my dreams come true‘ od Hall and Oates, a oko njih se okupilo stotinjak turista koji su oduševljeno promatrali romantični prizor, piše Daily Mail.

Ovako nešto nije bilo nimalo lako organizovati. Naime, veliki problem kod pripremanja iznanađenja bila je organizacija za koju Shonagh nije smijela saznati. Zbog toga joj je Danny cijelo vrijeme govorio da ide u teretanu vježbati, a zapravo je išao uvježbavati plesnu tačku. Na njegovu sreću, djevojka nije ni slutila što je čeka u Veneciji. ‘Nisam ni slutila da će ovo pripremiti. Danny je očito bolji glumac nego što sam mislila. To je bio najbolji dan u mom životu‘, rekla je Shonagh.

Ipak, najveći mu je problem bio izvesti tačku nasred ulice zbog toga što su javni nastupi na glavnom venecijanskom trgu zakonom zabranjeni pa se cijelo vrijeme bojao da će završiti u policijskoj stanici prije nego uspije zaprostiti svoju djevojku. ‘Već sam se zamišljao kako me policajci odvode u lisicama prije nego sam uspio zaprositi Shonagh, ali se, srećom, nisu pojavili i sve je prošlo glatko‘,prisjetio se Danny.

Budući da je Shonagh pristala postati Dannyjevom suprugom, par je odlučio da će se vjenčati na palubi kruzera na kojem oboje rade kao zabavljači.

Tuzlanski.ba / Dnevnik.hr

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: