Četvrtak, 6. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Rodila crno/bijele blizanke

crno bijeli blizanci1
Preuzmite sliku

Pamela i Oswald Frazer roditelji su blizanki s različitom bojom kože – jedna je djevojčica crna, a druga bijela.

\"crnoPamela Frazer majka je djevojčica koje su zadivile doktore. Djevojčice nisu ni naizgled obične blizanke. Naime, jedna je djevojčica rođena bijela, a druga crna. Candice Anne ima tamnu kožu, crnu kosu i tamne oči, dok je Aleisha Lilly bijela sa svijetlom kosom i svijetlim očima.

30-godišnja majka se zbog toga često mora suočavati s neugodnim pitanjima znatiželjnih prolaznika. \’Za mene ih to čini još posebnijima\’, rekla je ponosna mama. Ona i njen 37-godišnji suprug Oswald su mulati čije je porijeklo zbilja zanimljivo. \’Moja majka je s Jamajke, a otac je bijelac i Židov. Oswaldovi roditelji su takođe s Jamajke, ali je majka irskoga porijekla\’, objasnila je Pamela.

Doktori su kazali kako je sasvim uobičajeno da se to dogodi s braćom i sestrama, ali da se kod blizanaca to vrlo rijetko događa. Pamela je blizance začela prirodnim putem i rodila ih putem carskog reza prije očekivanog termina. \’Te noći se sve dogodilo brzo, sve je trajalo nekih dvadeset minuta pa ih nisam stigla odmah vidjeti zajedno\’, kazala je.

\"crno

Ovaj mladi par je već pripremio i odgovore na pitanja koja bi im djevojke mogle postaviti o svom različitom izgledu, oni će im jednostavno reći da su – posebne, piše The Sun a prenosi Dnevnik.hr

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: