Utorak, 28. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Rijetki se usude priznati: Ovo su stvari o kojima većina muškaraca mašta

Preuzmite sliku

Najslađe je zabranjeno voće… I iako možda nije nikada pokušao ući na stražnji ulaz, a posebice bez vašeg dopuštenja, budite sigurni da je o tome razmišljao.

Manage a trois

Osim ako niste odgojeni u najliberalnijoj porodici na svijetu ili ako i sami ne sanjate o seksu utroje i to ste i priznali svom dragom, teško da će vam priznati da sanja o seksu utroje s vama i možda vašom najboljom prijateljicom. Ali upravo je seks u troje jedna od najprestižnijih stvari koja mu je na pameti.

Analni seks

Iako je sve više žena voljno isprobati ga, muškarci kao da u to ne vjeruju, ili barem još uvijek ne vjeruju dovoljno da bi se usudili poželjeti ga naglas. Ali da ih privlači, privlači! I to kako!!! Najslađe je zabranjeno voće… I iako možda nije nikada pokušao ući na stražnji ulaz, a posebice bez vašeg dopuštenja, budite sigurni da je o tome razmišljao.

 • Sado mazo igrice

  Uprkos tome što je pola svijeta poludjelo za pričom o Christianu Greyu, upravo zahvaljujući spomenutom (anti)junaku S&M se prestao doživljavati na pravi način te se počeo sve češće pojavljivati u kontekstu najklišeiziranijeg oblika seksualne devijacije. Ali S&M nesumnjivo ima svojih čari i toga je svjestan i vaš dragi. Možda baš on sanja o tome da ga istučete po guzi, ali se srami priznati vam to…

  Gledanje vas dok masturbirate

  Čini li se i vama pomalo luckasta činjenica da puštate svog dragog da vas oralno zadovolji, ali vam je neugodno pustiti ga da vas gleda kako masturbirate? Ok, možda vama osobno to nije neugodno, ali u tom ste slučaju u manjini. Iako je masturbacija sveti čin intimnosti i privatnosti između spolnog organa i njegovog vlasnika, vjerujte da vaš dragi sanja o tome da vam se približi i na taj način. I nema u tome ništa neobično.

 • Stimuliranje anusa jezikom i usnama

  Bez obzira na to ko ga davao, a ko primao, ideja o jeziku i usnama bilo gdje u blizini tog područja čini se odvratnom, ali uz pravilnu higijenu, ovakav seks može biti jednako privlačan kao i bilo koji drugi. Nemojte prekrižiti s popisa nešto što čak niste niti probali!

  Privatni video

  Znamo da vas privlači ideja o tome da se snimate dok vodite ljubav sa svojim dragim, no sve one slavne dame čiji su filmovi čudom ugledali svjetlo dana dovoljan su vam podsjetnik zašto biste toj želji ipak trebali odoljeti. Ali budite sigurni da vaš dragi sanja o danu kada ćete pristati! (Cosmopolitan.hr)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,