Nedjelja, 20. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Reakcija novog tate na vijest da će dobiti curicu izazvala burnu raspravu: ‘Budi sretan što ćeš uopće dobiti dijete’

Preuzmite sliku

Kada čekaju dijete, mnogi ljudi možda priželjkuju više curicu ili dječaka, ali na kraju dana važno im je samo da se dijete rodi zdravo i da sve prođe uredu. 

Međutim, reakcija jednog novog oca na vijest da će dobiti curicu, a ne sina izazvala je burnu raspravu na društvenim mrežama. Korisnik TikToka @matthn92 podijelio je video u kojem je pokazao kako on, njegova supruga i njihove porodice imaju zabavu kako bi saznali spol djeteta. Odlučili su vijest saznati preko balona i konfeta, odnosno on i njegova supruga probušit će balon te će iz njega ispasti manji baloni koji će svojom bojom otkriti spol djeteta.

U trenutku kada su Matt i njegova supruga probušili balon, iz njega su ispali manji ružičasti baloni i konfeti signalizirajući da će dobiti djevojčicu. I dok je ostatak porodice slavio, Matt ljutito baca ostatak balona na pod te razočarano staje pored svoje supruge.

Otkako je video objavljen, prikupio je gotovo 600 hiljada pregleda, a mnogi su osudili Matta zbog njegove reakcije.

– Njegovoj će se kćeri slomiti srce kad to vidi kad bude starija. Kakva god pristrana mišljenja imali, ona trebaju nestati kad imate djecu – komentirala je jedna korisnica, dok se jedan korisnik nadovezao: – Nadam se da njegova kći to neće vidjeti kad će biti starija. Sretan je što uopće ima i djecu. Pitam se šta je porodica rekla nakon što su prestali snimati. (vecernji.hr)

@matthb92##genderrevealworld ##babygirl

♬ original sound – Matt H-B

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje