Četvrtak, 4. Marta 2021.
Tuzlanski.ba logo

Razlozi zbog kojih vas nije nazvao poslije prvog sastanka

lezanje-mobitel
Preuzmite sliku

Bilo vam je savršeno na prvom sastanku, a sada vam nije jasno zašto ga nema da vam se javi? Možda je u pitanju nešto od ovih 11 stvari – bez izgovora i sasvim iskreno.

1. Izgubio je vaš broj

 • djevojka-tuzna-razocarana
 • Ovo je najjednostavniji i najnaivniji odgovor. Možda je vaš date zaista bio savršen, možda je stvarno bilo hemije, ali se njemu nešto desilo i sada ne može da nađe vaš broj. Možda ga je pogrešno upisao, ili ga je greškom izbrisao – ovo svakom može da se desi, piše lovepanky.com.

  2. Izgubio je telefon

  I to bi mogao da bude još jedan jako jednostavan i logičan razlog zašto ga nema da se javi. Mogao je jednostavno da mu ispadne telefon na ulici i da se polomi, ili je mogao neko da ga opljačka na ulici, a možda ga je jednostavno izgubio.

  3. Pomirio se sa bivšom

  Nadajmo se da ovo nije u pitanju, ali ako je u vezi koja se često prekida postoji dobra šansa da mu je ona jednostavno poslala poruku i da joj se vratio. Ako znate da u njegovom životu postoji takva djevojka, imajte u vidu da je ovo vrlo moguće.

 • djevojka-zamisljena
 • 4. Jednostavno nema hemije

  Hemija je čudna stvar – ili je tu, pa sve pršti, ili je nema uopšte. To što je vama bilo super na sastanku i što ste zaljuubljeni do ušiju ne znači, na žalost, da se i on isto tako osjeća. Moguće je da mu je glupo da vam to kaže preko telefona, pa je odlučio da vam se jednostavno ne javi.

  5. Stidljiv je

  I momci su ponekad veoma stidljivi. Ako ga nema da vam se javi, moguće je da ni sam nije siguran da li vam se dopao, pa se sada premišlja da li i kako da vam se javi, a da vas ne smara. Moguće da se boji da ćete ga odbiti kada vas pozove na drugi sastanak, a ako sumnjate da je ovo slučaj – pošaljite mu poruku.

  6. Možda je jako zauzet

  Zvuči kao najgluplji izgovor na svijetu, jer niko nije toliko zauzet da ne može da izdvoji 30 sekundi da otkuca poruku, ali dešava se ponekad da jednostavno imate previše stvari na umu. Moguće je da se nešto desilo na poslu, ili ima nekih porodičnih problema.

  7. Misli da vam se nije dopao

  Uvijek morate i na to da računate. Čak i ako nije jako stidljiv, i dalje može da pomisli da vam se nije zapravo dopao, pogotovo ako ste jedna od onih djevojaka koje vole da šalju pomiješane signale. Ovo jeste jedan od načina da privučete njegovu pažnju, ali momci nerijetko to protumače kao da vam se ne dopadaju.

  8. Možda je već našao drugu

 • djevojka-sama3
 • Zavođenje danas ide jako brzo, pa je sasvim moguće da je istog dana kada je bio sa vama izašao sa još nekom djevojkom. Možda je taj drugi sastanak jednostavno bolje protekao, i zato vam se više nije javio. Boli, ali istina je da je ovo jedna od mogućih opcija.

  9. Shvatio je da nije spreman za zavođenje

  Dešava se da momak jednostavno shvati da nije spreman da se ponovo upušta u tu igranku. Najčešće se ovo dešava kod likova koji su nedavno raskinuli, a često čak i misle da su spremni da ponovo pokušaju. Sve dok se zapravo ne nađu na sastanku sa novom djevojkom.

  10. Čeka da se vi prvi javite

  Ovo nije tako često, ali je moguće da čeka da vi napravite prvi potez. Pogotovo ako je on bio taj koji je vas pozvao na prvi sastanak, a najčešće se ovo dešava kod djevojaka koje imaju dominantnu ličnost. U takvim slučajevima dolazi do blage promjene uloga u vezi.

  11. Zaboravio je

  I to se dešava, mada zvuči kao najgori izgovor. Zaista, moglo je da se desi da je jednostavno nekoliko dana zaboravio da vam se javi – a onda kada se sjetio, jednostavno je bilo prekasno. Ni ovo nije previše čest slučaj, ali daleko od toga da se ne dešava.

  (24sata.rs)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,