Nedjelja, 2. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Razlozi zbog kojih morate pobjeći iz veze

zvocanje
Preuzmite sliku

Donosimo vam top deset situacija u kojima je muškarcima najbolje uručiti crveni karton i zauvijek ih isključiti iz igre

zvocanjeNe seksate se – Što god učinili, vaš partner ne pokazuje želju za seksom? Vrijeme je da pobjegnete iz te veze, jer s vremenom situacija neće postati ništa bolja. Ako ne reagira na vaše seksi igrice ili pak na seksi rublje, ili ako vam pak kaže da vas previše voli da bi se seksao s vama, pobjegnite glavom bez obzira, bez rasprave, piše Huffington Post.

Vara vas – Nemojte se zamarati takvom vezom i uništavati sebi samopouzdanje, čim se uvjerite da vas vara, recite mu zauvijek zbogom.

Ne poštuje svoju bivšu partnericu – Svoju bivšu partnericu krivi za svoju emocionalnu hladnoću, a vi ćete se naći u poziciji da molite za izljeve nježnosti, komplimente, ali i poštovanje. Ni u ovome slučaju nema prostora za raspravu, a jedino što možete učiniti jest pobjeći.

Škrt je – Ako je škrt po pitanju novca, ni u drugim životnim segmentima neće biti darežljiv. Ako ostanete u toj vezi, odviknite se od iznenađenja i lijepih poklona, a pod borom biste vrlo lako mogli naći poklon poput pedometra. Osim toga, odmah se naviknite i na to da troškove svakog izlaska dijelite tačno na pola.

par-ljutkoNeprestano radi prekovremeno – Prekovremeni sati na poslu muškaracima nerijetko mogu poslužiti kao dobra isprika za razne stvari. Ako i najmanje sumnjate u njegovu istinitost, provjerite njegove riječi.

U vezi se osjećate usamljeno – U dobroj i kvalitetnoj vezi sigurno se ne biste trebali tako osjećati. Možda biste ipak trebali poslušati onaj glasić u svojoj glavi koji čujete svaku večer prije spavanja i jednostavno to učiniti – ostaviti ga. Uskoro ćete uvidjeti da ćete se solo, ali bez lošeg partnera, osjećati manje usamljeno i nesretno.

Svi ostali muškarci vam izgledaju tako seksi – U vašoj vezi nešto ne valja ako vam se svi ostali muškarci čine tako seksi te vas čak privlače i više nego kada ste bili solo.

Prekritičan je – Naravno da u svakoj vezi postoje razmirice i svađe, no ako vam prigovara za svaku sitnicu i što god napravili nije dovoljno dobro, vaša veza je u problemima. Ako ovu situaciju ne možete riješiti razgovorom, prekinite vezu, dok ne izgubite i ono malo samopoštovanja što vam je ostalo.

Ne vodi vas nigdje – Vaša veza je ozbiljna, no on vas ne poziva na prijateljevo vjenčanje, ne želi vas upoznati s roditeljima, a ne zove vas ni na običnu kafu sa svojim prijateljima iz djetinjstva. Razmislite malo vrijedi li ostatjati u toj vezi.

Ponaša se kao dijete – Nije sposoban sam donijeti odluku, u svemu se oslanja na vas, uopće nije samostalan i sve važno zaboravlja? Vaš muškaraca traži mamu, a ne djevojku, a ako ne želite takvu ulogu, vrijeme je da pobjegnete.

Tportal.hr / Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: