Petak, 24. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Radnici McDonald'sa otkrili: ‘Ovu stvar kupci stalno rade, a nas potpuno izbaci iz takta’

Preuzmite sliku

Društvenim mrežama proširio se video s TikToka koji otkriva jednu stvar koju zaposlenici McDonald'sa nikako ne mogu podnijeti – a radi je gotovo svaki kupac.

Oni radnici koji poslužuju na McDrive dijelu restorana ne podnose kada ih ljudi, nakon što su već naručili i platili hranu, pitaju: “Oprostite, možemo li dobiti kečap?”

@jazzcoronainstagram is on my Page Plz go follow Before tiktok Get Banned 🥺! ##xyzbca ##tiktok ##viral ##dance ##fyp ##foryou ##foryoupage

♬ original sound – 𝓙𝓪𝔃𝔃𝔂🦋

Naravno, uvijek kažu da možete i dodaju vrećicu umaka pokraj vaše narudžbe, ali najradije bi vam kratko i jasno rekli da ne možete i zatvorili svoj prozor, pogotovo nakon što malo duže rade u restoranu.

Video koji je objavila korisnica @jazzcorona postao je viralan, a netko je u komentarima napisao: “Također radim u McDonald'su i ne podnosimo kada naručujete dodatne stvari s jelovnika nakon što smo vas već poslužili i naplatili sve. Na McDriveu zatražite nešto što ste zaboravili na dijelu za plaćanje, a ne za posluživanje.” (vecernji.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,