Subota, 28. Novembra 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Radije ostanite same dok se ne pojavi onaj koji će za vas činiti ove stvari…

Nemoj stupati u vezu sve dok ne nađeš nekoga ko će napraviti sve da budeš sretna, ko će uzeti u obzir tvoje potrebe i osjećaje, i kome ćeš biti prioritet. Vrijedan je onaj koji će ovih pet stvari raditi za tebe i na koje bi trebala obratiti pažnju pri odabiru svog partnera.

Želi te predstaviti svima

Radije nemoj stupati u vezu dok ne nađeš onoga koji će te držati za ruku i poljubiti u javnosti i upoznati te sa svojim roditeljima prije nego što pomisli spavati s tobom. Onaj koji te uistinu cijeni i poštuje pričat će o tebi kao “najboljoj stvari koja mu se dogodila”, prenosi MissZdrava.

Ne želi te promijeniti

Budi sama sve dok se ne pojavi onaj koji te neće pokušati promijeniti, kojem ćeš se sviđati i s dugom i kratkom kosom, na čiji odgovor u dopisivanju nećeš morati čekati dva sata i onaj koji će uvijek biti iskren.

Pruža sigurnost

Osoba s kojom se nećeš osjećati nesigurno i koja će te zaštititi vrijedna je tvoje pažnje. Važno je osjećati se sigurno uz nekoga jer to znači da nema “psiholoških igrica” zbog kojih nećeš biti sigurna u namjere te osobe.

Osjećaj leptirića svugdje osim u tvom stomaku

Budi s onom osobom koja će te “oboriti s nogu”, ali u pravom smislu. Zaljubljenost može biti samo prolazna, ali budi s onim koji će izazvati “osjećaj leptirića” svugdje osim u tvojem stomaku. Također, važno je da se uz njega osjećaš najljepše čak i u tvom najgorem izdanju.

Prva si na listi prioriteta

Budi sama sve dok ne upoznaš nekoga bez koga nećeš moći zamisliti svoj život i ne troši svoje vrijeme na one koji ga ne zaslužuju. Neko ko je uistinu vrijedan tvoje pažnje učinit će sve kako bi bila prioritet i prva na njegovom “rasporedu”. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,