Srijeda, 28. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Pukla ljubav: Zaručnički prsten želi zamijeniti za iPhone ili branik za automobil

Preuzmite sliku

Muškarac je objavio oglas u kojem prodaje zaručnički prsten, ali pristaje i na zamjenu za iPhone ili odbojnik za automobil koji imaju približnu vrijednost. Izazvao je dosta komentara.

Oglas je objavio na stranici s povoljnim cijenama, a njega je na Redditu podijelila žena koja smatra kako je sramota mijenjati ga za mobitel ili dio za auto te tako pokrenula raspravu.

Muškarac prsten prodaje za 2000 dolara, što odgovara oko 3300 KM. Može i zamjena za iPhone 11 pro max ili KUN26 branik. Prsten je veličine N, ističe.

 • Uz oglas je priložen i certifikat dizajnera Michaela Hilla, a neki od komentatora napisali su da takav prsten košta oko 4300 dolara ili oko 7100 KM. 

  – Ma to je neka ružna jeftina kopija. Bilo bi mu bolje da za njega dobije branik-  stoji u jednom komentaru. Na to su se nadovezali ljudi koji misle da je kupljen kao jeftina verzija, kakva se kupuje za vjenčanje koje vam nije važno, tipa onog iz serije ‘Big Fat Gipsy Wedding’.

  Međutim, ima i onih koji misle da je momak možda dobio nogu i sada je slomljenog srca, pa iz očaja mijenja prsten na ovaj način.

  – Nikad ne znate šta se moglo dogoditi … možda su prekinuli? I ja sam nakon prekida s bivšim promijenila zaručnički prsten kako bih sinu kupila nove školske cipele – napisala je jedna od komentatorica. (24sata.hr)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

     
  Ključne riječi: , , ,