Srijeda, 20. Januara 2021.
Tuzlanski.ba logo

Prvo putovanje sa partnerom: Sedam “čudnih” situacija

Preuzmite sliku

Međutim, taj put može biti stresan koliko i romantičan, da vam dođe da o svemu ipak bolje razmislite. Pošto je najbolje da uvijek budete pripremljeni, predstavljamo vam nekoliko situacija koje nisu toliko dobre, a koje vam se mogu desiti u svakom trenutku na putu sa vašim dragim.

1. Loš smještaj

Shvatili ste da hotel koji je on izabrao nije toliko dobar kao što vam se učinilo na slikama. Pokušavate da ostanete smireni i da se pravite da vam ne smeta, međutim na red dolazi soba. Prekrivač je prljav, malo kupatilo koje je takođe prljavo. Na sve to, imate samo jedan peškir za dijeljenje.

2. Jutarnja nervoza

Niste još popili kafu, niti se razbudili, a on bi da priča sa vama ili da već krenete negdje. Dođe vam da ga ubijete, zar ne? Njemu nije potrebna jutarnja doza kofeina, pa ne može da shvati zašto ste takvi od ranog jutra. Ako se ponudi da vam kupi kafu ili da je napravi – definitivno je vrijedan svega.

3. Izgubili ste se

Navigacija vam je otkazala i ne znate ni gdje ste, a ni kako da se vratite. Tada ćete vidjeti “od čega je napravljen” vaš partner. Da li će se snaći i odvesti vas do prve benzinske pumpe ili imati hrabrosti da pita nekoga gdje ste i kako da se vratite. Ili ćete ipak morati da ostanete tu gdje ste duži vremenski period. Budite pripremljeni na sve!

4. Urednost

Vi želite da sve izgleda sređeno “cakum-pakum”, dok on baš i ne mari za urednost i ostavlja svuda svoje stvari.

Postoje ljudi koji uredno drže stvari u koferu, dok sa druge strane postoje oni koji stvari stavljaju svuda po sobi, a na kraju sve strpaju u kofer kada dođe vreme za vraćanje nazad. Nismo svi isti, očigledno…

5. Odlazak u toalet

Iako djevojke uvek mirišu i ne rade “one” stvari u toaletu, na zajedničkom odmoru ćete ipak dokazati suprotno. Da, uvijek ćete mirisati, ali toalet iza vas baš i neče. Ne možete to sakriti jer je to sasvim normalno. Morate prestati da trpite i slobodno da iskoristite toalet u vašoj sobi.

6. Odlazak u toalet 2

Ne možete se pretvarati da on ne ide u toalet. Mada.. Njemu to sigurno ne predstavlja problem, zato što razumije da je to sve sasvim normalno. Kako ćete kada budete živjeli zajedno?

7.  Odmor ili Olimpijske igre?

Vi ste došli da se odmorite, da ne radite ništa, da se sunčate i uživate u toplom pijesku (koji ima moći protiv reume i bolova u kičmi). On je za akciju i pokret. Želi da obiđete sve, od planina do dolina i cijele obale. Riješili ste da napravite kompromis, ali ste se nakon nekog vremena našli na vrhu planine, kako ne pričate sa njim. (zenskimagazin.rs)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,