Srijeda, 22. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Prva ljubav zaborava nema: Ispunio obećanje koje joj je dao još u obdaništu

Preuzmite sliku

Laura Scheel i Matt Grodsky se poznaju gotovo cio svoj život: išli su zajedno u obdanište i bili su nerazdvojni, a obećanje koje joj je dao tih dana ispunio je nedavno. Laura i Matt su se vjenčali, iako su nakon obdaništa izgubili kontakt.

Da prva ljubav zaborava nema uvjerili su se mnogi, ali je ovaj šarmantni par iz Fenixa to dokazao i u praksi. Nerazdvojni u vrtiću, par je bio izgubio kontakt u godinama koje su uslijedile da bi se u srednjoj školi preko zajedničkog prijatelja ponovo spojili.

U roku od dvije sedmice postali su dečko i djevojka, a bez obzira na to što su išli u različite škole i kasnije fakultete, ostali su zajedno uprkos svemu.

  • Matt je Lauru zaprosio 2015. godine u dvorištu obdaništa gdje su se upoznali i tako ispunio obećanje dato prije dvije decenije.

    – Dok smo se vozili ka obdaništu stalno me je zapitkivala zbog čega sam toliko nervozan, a ja sam konstantno provjeravao džep da proverim da li je prsten i dalje tu. Kad smo stigli tamo kleknuo sam, a moj brat je prišao da sve snimi telefonom. Laura je bila iznenađena, ali je rekla “da” – rekao je Matt za Huffington Post. (blic.rs)

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,