Ponedjeljak, 26. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Proslavio se videom na TikToku: Do jučer živio u prikolici bez vode, a sad kupio kuću za 320 hiljada dolara

Preuzmite sliku

Na Instagramu je skupio milione sljedbenika, pokrenuo je web stranicu na kojoj prodaje odjeću, brend pića koje pije u videu poklonilo mu je automobil, a društvo u reklami pravi mu reper Snoop Dogg

Do prije dva mjeseca praktički anoniman muškarac iz IdahaNathan Apodaca (37), postao je senzacija na društvenim mrežama nakon što je pokrenuo izazov na TikToku, a njegov video u koji je montirao pjesmu ‘Dreams’ Fleetwood Maca, postao je viralan te ubrzo pogledan više desetaka miliona puta na raznim platformama.

U vrijeme kad je snimio svoju vožnju na skateboardu živio je u prikolici parkiranoj ispred bratove kuće, a onda su društvene mreže pokazale svoju moć.

Apodaca je postao ‘najtraženija roba’, a samo od jesenskih prihoda kupio je kuću s pet spavaćih soba vrijednosti 320.000 dolara, prenosi TMZ. Nakon što je skupio desetak miliona pregleda počele su stizati razne donacije, a zatim i ponude za saradnju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @Doggface208 (@doggface208)

Na Instagramu je skupio milione sljedbenika, pokrenuo je web stranicu na kojoj prodaje odjeću, brend pića koje pije u videu poklonilo mu je automobil, a društvo u jednoj reklami Nathanu pravi jedan od najpoznatijih repera današnjice, Snoop Dogg (49). (24sata.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,