Nedjelja, 29. Januara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Pronašli ste novčić na cesti i mislite da imate sreće? Značenje toga je zapravo puno dublje

Preuzmite sliku

Pronašli ste novac na cesti, pomislili kako imate sreće i spremili ga u džep? Zapravo taj trenutak nije samo sreća, već ima puno dublje značenje iza sebe.

Kada pronađete novac probajte zapamtiti prvu misao koja vam je prošla kroz glavu – ona obično ukazuje na poruku koju vam šalje ta situacija. O tome ovisi i broj koji se nalazi na novcima, neki ukazuju na to da trebate ostati pozitivni, neki da usporite i slično.

Novac s brojem 1

Ovaj broj povezan je s novim početkom, signalizira na nove ideje, postignuća, napredak i uspjeh. Poručuje vam da trebate ostati pozitivni i da stiže vaše vrijeme.

Novac s brojem 2

Ovaj broj ima poruku vezanu za nezavisnost i okruženje. Ukazuje vam na to da se morate naučiti prilagoditi, morate naučiti važnost odnosa s drugima jer, iako je neovisnost važna i dobra, postoje neke granice – ne možete uvijek u svemu biti sami, ponekad je potrebno surađivati s drugima.  Osim toga, ovaj broj ima još nekoliko značenja – trudnoća, harmonija, strpljenje i partnerstvo.

Novac s brojem 5 

Ovaj broj vam pokazuje da imate sposobnost postići sve što zamislite i da je život uzbudljiv. Vrijeme je za rast, širenje, promjene i pustolovine. Kovanica od 5, novčanica od 50 i 500 poručuju vam da morate iskoristiti svoje talente, a ne ih potratiti. 

Novac s brojem 10

Broj 10 vam želi poručiti da vjerujete svojoj intuiciji i napravite ono što se naumili i odlučili. Oslobodite se straha jer će vas te odluke odvesti do pozitivnih promjena.  (vecernji.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,