Srijeda, 22. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Priznaj mu ovo i cijenit će te više

Preuzmite sliku

Iako većina nas smatra da su lojalnost i iskrenost najvažnije karakteristike kod partnera, često izbjegavamo istinu kako bismo se prikazali u što boljem svjetlu…

Ponekad sam sebična

Normalno je da vam se dogodi loš dan kad želite samo ostati kod kuće i dobro se isplakati. Tada ćete vjerovatno izbjegavati dragoga. Izaberite drugačiji put jer je jako važno da vidi da niste 24 sata dnevno savršene volje i nasmijani od uha do uha. Mogao bi, ako to ne učinite, upasti u bajkovitu zamku, stvoriti sliku o vama kakvi u stvari niste. Pozovite ga da zajedno prebrodite malu krizu, ali nemojte to raditi prečesto.

Prevarila sam bivšeg dečka

Kad jednom kažete ‘volim te’, trebali biste se osjećati ok za razgovor o dugoročnim očekivanjima za vezu. Nemojte se bojati razgovora o greškama iz prošlosti jer su one dio vas i iz njih ste mnogo naučili. Budite iskreni oko stvari koje želite. Ako se bojite veze, a on već planira troje djece, bolje je otkriti sve što vas muči prije nego što neko bude povrijeđen.

Tvoj muzički ukus me nije oduševio

Ne morate mu odmah otkriti svoju opsesiju posterima Take Thata (i onako ste je prerasli), ali budite iskreni ako vas nimalo ne zanimaju stvari kojima se bavi. Nogomet ili njegov novi mountain bike su dobar primjer. Time ćete smanjiti štetu u budućnosti i nije to isto kao da ste mu rekli da vam se on ne sviđa. Jednostavno nemate isti ukus u nekim stvarima i iste interese kad je o hobijima riječ.

Muči me ljubomora

Ako ga na zabavan način s puno smijeha pitate je li ove sedmice vidio svoju najbolju prijateljicu, bit će osjetljiviji na poruku koju ste poslali. Pitajte ga isto na ozbiljan način, od srca, i bit će manje nervozan. (Cosmopolitan.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , , ,