Subota, 12. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Privatna oaza: Plutajuća bačva u kojoj ćete se socijalno distancirati od svih

Preuzmite sliku

Salty Seahorse ime je zanimljivog smještaja na Airbnb-u koji se sastoji od plutajuće bačve, a u koji maksmalno može stati dvije osobe.

U vrijeme pandemije koronavirusom preporučuje se socijalno distanciranje, odnosno držanje udaljenosti od drugih osoba u razmaku od jednog do dva metra. I dok se većina zatvara u svoje domove, mi bismo se rado transportovali u Slanog morskog konjica, piše punkufer.hr.

  • Salty Seahorse ime je zanimljivog smještaja na Airbnb-u koji se sastoji od plutajuće bačve, a u koji maksmalno može stati dvije osobe. Bačva pluta kod marine u floridskom gradu Key Largo.

  • Bačva je zapravo preuređena u sobu za spavanje s velikim krevetom koji ima pogled na Meksički zaljev.

    Tu vam je na raspolaganju i umivaonik, bar te dvije stolice sa suncobranom. Možete se poslužiti i roštiljem, a kad vam dosadi gledanje u veliko plavetnilo upaliti i televizor. Istuširati se, pak, možete u obližnoj marini.

  • Cijeli smještaj pogoni solarna energija, a prostor je namijenjen za ljubitelje kampovanja. Noćenje u ovom neobičnom prostoru stajat će vas oko 330 KM. Komarci su uključeni u cijenu. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje