Srijeda, 28. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Primark razmišlja o 24-satnom radnom vremenu za praznike kako bi kupci lakše održali fizičku distancu

Preuzmite sliku

Britanski mediji tvrde da voditelji Primarka razmišljaju tokom decembra pojedine trgovine otvoriti na 24 sata na dan kako bi u praznično vrijeme najveće potrošnje kupcima osigurali socijalnu distancu.

– Ako uspijemo omogućiti da su nam neke trgovine otvorene 24 sata na dan, onda možemo lakše omogućiti veću distancu među kupcima. Vjerujem da će trgovine biti sigurnije ako svi znaju da imaju dovoljno vremena za kupnju i da ne moraju požuriti kupovati nedjeljom – pojašnjava izvršni direktor George Weston.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Primark (@primark)

Početkom godine trgovina je bila zatvorena 12 sedmica. Kupci su s oduševljenjem dočekali vijest o mogućem produženju radnog vremena.

– Nedostajat će mi spavanje – našalila se žena na Facebooku komentirajući moguće novo radno vrijeme, dok je druga izjavila kako je riječ o odličnoj ideji te da će se sigurno uputiti na ponoćni šoping.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Primark (@primark)

– Međutim ovo je loša vijest za mjesečare. Zamislite da mjesečarite i dođete u Primark te ondje u jedan ujutro ispraznite bankovni račun – nasmijala se treća. (24sata.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,