Utorak, 19. Januara 2021.
Tuzlanski.ba logo

Priča o 14-godišnjakinji i 10-godišnjaku ima epilog: Djevojčica prvi put pokazala bebu i sve otkrila

Preuzmite sliku

Darija Sudnišnikova (14) iz ruskog grada Zelenogorska bila je tokom ove godine jedna od najpopularnijih ličnosti u toj zemlji.

Početkom godine lansirala je priču kako su njen momak Ivan (10) i ona napravili dijete tako što su se zaključali u sobu stana njenih roditelja i tamo se “igrali doktora” pod dekom.

Darija je potom zatrudnila, što su tamošnji ljekari dočekali s nevjericom pričajući o njihovom slučaju čak i na nacionalnoj televiziji. Naravno, ubrzo se ispostavilo da otac djeteta nije Ivan (nije fizički ni mogao da bude) već jedan maloljetnik (15) stariji od Darije koji živi u njenom kraju i koji ju je gotovo silovao.

Vezano | Ljekari tvrde da je nemoguće: 10-godišnjak napravio dijete Dariji (13), hoće da zadrže bebu

Ivan je i pored svega ostao uz Dariju obećavši joj da će biti najbolji mogući otac djeteta kad se porodi.

U avgustu je na svijet donijela kćerku Emiliju koju je tek ovih dana prvi put pokazala na Instagramu.

U moru lajkova i komentara, mnogo ljudi upitalo je Dariju šta se na kraju zaista dogodilo u priči i ona je po prvi put otvorila dušu do kraja.

Potvrdila je da Ivan nije otac, ali da jeste s njom prvi put tokom zime spavao. Od otkrivanja trudnoće nisu imali seks, baš kao što još nije ni uhapšeno lice koje ju je napastvovalo i zahvaljujući kojem je ostala u drugom stanju.

– Emilija je moja kćerka i tako će zauvijek ostati. Otac me ne interesuje, što se mene tiče – to je Ivan. Toliko ga volim. Jedva čekam da još malo poraste da možemo da radimo ponovo ‘neke stvari’. Majka mi puno pomaže oko djeteta. Prijala mi je pažnja medija tokom proljeća, ali ne i napadi mnogih da sam sve namjerno izmislila. Jednostavno sam se uplašila da priznam šta je prava istina. Nisam znala tada da desetogodišnji dječak fizički ne može da napravi dijete jer je još premlad – napisala je Darija.

Ona je dodala i da je policija uzela DNK test djeteta i da pokušava da utvrdi ko je i gdje je pravi otac Emilije.

U međuvremenu, Ivan je tu. Sada ima već 11 godina a za 5 će steći pravo da se zakonski prijavi i postane zvanični otac bebe, piše Objektiv.rs.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje