Četvrtak, 8. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Pravila prvih sastanaka nisu se promjenila i vjerovatno nikada neće

FirstDateQuestions
Preuzmite sliku

Izlasci su praksa još od davnih dana. Ali, neke se stvari po tom pitanju nisu promijenile i vjerojatno nikad ni neće, posebno kada su u pitanju prvi izlasci.

FirstDateQuestions

1. On poziva

Iako danas postoje žene kojima nije problem preuzeti inicijativu po tom pitanju, još uvijek je uvriježeno mišljenje da je to ipak “muški” posao, bilo danas ili za pedeset godina.

2. Spremanje za izlazak

I ona nervoza pred isti. Baš taj dan ne možemo napraviti jednake crte tušem na očima (a ne želimo biti pande), kosa leti na sve strane, ništa nam ne stoji dovoljno dobro i slično.

3. On bira mjesto

Računica je po tom pitanju vrlo jednostavna – ako dođete po curu i pitate “gdje ćemo?” na prva tri spoja, ostavit ćete loš dojam, jer ćemo se pitati što će tek biti kasnije. Hoćemo li se u budućnosti same morat voditi u šetnju ili na večeru? A da vas ohrabrimo, doista postoji široki spektar mogućnosti gdje otići i bez previše truda.

4. On mora prvi nazvati

Iako danas postoje razne opcije za javljanje – poruka, WhatsApp, Facebook, mail (druga najgora opcija nakon nejavljanja) – poziv je i dalje ona najbolja. Nitko neće misliti da ste jadnik ili papučar, već normalan dečko, koji čini apsolutno normalnu stvar. Žene će se počet prve javljat nakon nekog vremena, jer i to je jedno od nepisanih pravila date-anja.

5. Seks na prvom spoju

Ne, ne i ne! Zna se što se misli o takvim curama, a to će se najteže promijeniti, od svega navedenog. (Index.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: