Petak, 2. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Pravila ljetne avanture

ljetna avantura
Preuzmite sliku

Ljeto je savršeno godišnje doba za usamljene dame. Opuštena atmosfera, ljetovanja na udaljenim mjestima gdje vas skoro niko ne poznaje… Ali, to može da bude i podloga za grešku i slomljeno srce. Evo nekoliko pravila ljetnog flerta.

\"ljetnaLjetna avantura ima rok trajanja – od jedne večeri do tri mjeseca. Prije nego što se upustite u flertovanje sa muškarcima, pripremite se na to da će se vaša avantura jednom završiti.

Suzdržite se od avanture sa prijateljem ili kolegom. Nikada ne treba da započnete nešto sa osobom koju treba da viđate svakodnevno kad se ljeto završi.

Postavite granice. Objasnite mu da sve što želite je zabava i budite sigurni da je i to sve što on želi. Naravno, to i vama treba da bude jasno.

Ne očekujte previše. Ako ste prošle godine imali nezaboravnu avanturu sa dečkom iz mjesta gdje ste ljetovali, ne očekujte da će se to ponoviti ako ponovo izaberete to mjesto za odmor.

Zaštitite se. Ljeto je period kada veliki broj ljudi ima nezaštićene seksualne odnose, zbog čega možete imati neželjenu trudnoću ili zaraditi polno prenosivu bolest. Ne dozvolite da vam se to desi.

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: