Nedjelja, 16. Januara 2022.
Tuzlanski.ba logo

Pravi muškarci nikad ne rade ovih sedam stvari

Preuzmite sliku

Nijedna žena ne želi biti mama svom dečku.

No, ponekad je teško ispočetka znati da je neki muškarac zapravo još malo dijete. Kako ne biste završile s nekim takvim u ozbiljnoj vezi, obavezno provjerite šta pravi, odrasli muškarci nikada ne rade:

1. Ne izbjegavaju probleme

Zreli i odgovorni muškarci ne bježe od problema, nego se s njima suočavaju i pokušavaju im pronaći rješenje.

2. Ne kritiziraju

Kritiziranje je odlika loših ljudi, pa samim tim i loših muškarca. Pravi muškarci daju samo konstruktivne kritike.

3. Ne boje se pokazati emocije

Samouvjereni muškarci ne misle da su emocije rezervirane za slabiće i ne boje ih se pokazati i podijeliti s boljom polovicom.

4. Ne zanemaruje vas

Zreo muškarac vas neće ostaviti po strani na večeri s njegovom porodicom ili prijateljima, naprotiv, pokušat će vas što bolje upoznati s drugim ljudima do kojih mu je stalo.

5. Zreli muškarci poštuju žene

Smatraju se ravnopravnim ženama i stalo im je do međusobnog poštovanja i kompromisa u vezi. Pravi muškarac nema problema s pranjem suđa ili uzimanjem porodiljskog dopuštenja umjesto partnerice, ako je to pametnija odluka.

6. Ne svađaju se s roditeljima

Pravi frajeri imaju prisan odnos s roditeljima. Muškarci koji se ružno ponašaju prema svojim roditeljima jednog bi se dana tako mogli odnositi i prema vama ili možda prema vašoj djeci.

7. Ne žive iz dana u dan

Odrasli i zreli muškarci imaju ciljeve i znaju šta žele napraviti od svog života. Oni ne žive iz dana u dan, nego marljivo rade kako bi sebi i svojoj porodici osigurali sigurnu i lijepu budućnost. (Index.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: