Ponedjeljak, 29. Novembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Praćenje trenda je koštalo: Otišla da uradi obrve u salonu pa ostala zatečena

Preuzmite sliku

 

Praćenje svih najnovijih trendova u ljepoti može biti prava borba, pogotovo kada niste sigurni šta možete očekivati ​​od rezultata vašeg odlaska u salon, piše The Mirror.

Jedna korisnica TikTok-a nedavno je na teži način otkrila da “držati korak s trendom” nije uvijek dobra ideja nakon što je odlučila isprobati laminiranje obrva i bila šokirana konačnim izgledom.

Sarah Donnelly držala je gledaoce u neizvjesnosti svojim videom dok je čekala do kraja kako bi pokazala urnebesni rezultat, prenosi Tuzlanski.ba.

@sarahdonnelly5I was trying to keep up with the kids, so I got my brows laminated, and this happened. 🙈 ##fyp ##foryou ##foryoupage ##funny ##comedy ##laugh ##eyebrows ##gonewrong ##hadtoshare

♬ original sound – Sarah Donnelly

Sama sebe je upitala šta je to uradila sa svojim obrvama i da ne zna da li se se smije ili plače.

Ona se smijala tokom cijelog videa dok je pokazivala svoje obrve, koje su bile guste i crne boje – u kontrastu s njenom plavom kosom.

Komentatori nisu mogli a da ne povuku poređenja sa komičarskim likom Rowana Atkinsona, gospodinom Beanom – koji je poznat po svojim izražajnim obrvama, a neki su je uporedili i sa Noaohom Levensteinom iz franšize American Pie, kojeg glumi Eugene Levy, koji također ima guste crne obrve.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,