Ponedjeljak, 27. Marta 2023.
Tuzlanski.ba logo

Pozvan da riješi problem s kukcima pa ostao zaprepašten onim što je našao u zidovima kuće

Preuzmite sliku

Nick Castro, vlasnik dezinsekcijske i deratizacijske firme Nick's Extreme Pest Control iz kalifornijskoga grada Santa Rose, svašta je vidio u dvadesetak godina otkako se prihvatio tog posla, ali ovakav slučaj – nikada.

Naime, angažovan da se pozabavi kukcima u jednom tamošnjem domu, taj je stručnjak isprva pomislio kako je probleme stanarima stvorila neka mrtva životinja zapela unutar zidova. Međutim, kada je Castro izrezao rupu u zidu kako bi je pronašao, iznenada je ostao zatrpan žirovima, prenosi net.hr.

  • Po podu se prosulo na hiljade plodova, pa je Castro ubrzo spoznao da su djetlići tu kuću koristili kao izvanredno mjesto za skladištenje hrane.

    U statusu na Facebooku je napomenuo kako mu je trebalo osam vreće za smeće kako bi iznio sve te žirove te da je zaliha težila preko 300 kilograma.

  • “Kako bih gurnuo ruku u zid, tako bi novi žirovi samo ispadali. U jednom trenutku sam se zapitao ima li im kraja”, prepričao je Castro i tome dodao da su žirovi bili nagomilani sve do potkrovlja (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

       
    Ključne riječi: , , ,