Petak, 2. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Povećanje grudi – garancija za bolji seks!

silikoni
Preuzmite sliku

Istraživanje je pokazalo da žene s umjetnim grudima češće doživljavaju orgazam, a i libido im je snažniji

\"silikoni\"Kad je riječ o ženskim grudima, većina muškaraca preferira one bujnije. Ne čudi zato što mnoge žene koje priroda nije obdarila posežu za umjetnim grudima. Kako sada pokazuje najnovije istraživanje, žene koje su povećale grudi uživaju u boljem seksu, piše Daily Mail.

U istraživanju koje je provela internet stranica RealSelf.com 61 posto ispitanica utvrdilo je kako češće imaju sex otkad su povećale grudi. I ne samo to – oko 70 posto ispitanica izjavilo je kako im se seksualni život poboljšao otkad su stavile umetke.

Istraživanje je pokazalo i da su žene s umjetnim grudima češće doživljavale orgazam nego prije, a i libido im je bio snažniji.

\”Nisu nas pretjerano iznenadili rezultati. Već sam prije uvidio da su žene nakon operacije grudi postale samouvjerenije, a to je povećalo njihovo zadovoljstvo u različitim životnim aspektima, pa tako i onom seksualnom\” , izjavio je dr. Andrew Trusler, estetski hirurg i profesor na Sveučilištu u Teksasu.

Iako ova otkrića podržavaju mnogi, ima i onih koji smatraju da iza istraživanja zapravo stoji lobi estetskih hirurga koji zagovara povećanje grudi. Ranija istraživanja pokazala su da zadovoljstvo dolazi iz unutrašnjosti čovjeka i njegovih vjerovanja i stavova, a ne iz veličine grudi.

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: