Nedjelja, 20. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Potrošila 148 000 dolara na plastične operacije kako bi prestala ličiti na svoju majku

Preuzmite sliku

Tridesetogodišnja Star iz Birminghama potrošila je 148 000 dolara na plastične operacije, a razlog zbog kojeg je to učinila je taj što ne želi nalikovati na svoju majku koja ju je izbacila iz kuće.

Star ne namjerava prestati s operacijama dok u potpunosti ne izbriše svaku sličnost s majkom, iako su je upozorili da bi to moglo biti opasno. Nakon što je operisala nos, ima poteškoća s disanjem, piše Daily Mail.

“Kad trčim, ne mogu disati. Prije sam imala šire nosnice, no naviknut ću se”, rekla je Star u emisiji Body Freaks britanskog Channela 5.

 • star-plasticne-operacije3
 • Dosad je bila na 15 operacija, a ranije se zvala Stacey, no ime je promijenila nakon što ju je majka sa 17 godina izbacila iz kuće. Tada je smještaj pronašla u hostelu.

  “Ne želim više izgledati kao ona. Moj tata je stalno govorio da izgledam poput nje. Moje prijašnje lice predstavlja moju prošlost, moju nesreću i svu negativnost. Majka i ja nemamo nikakvu vezu, to je razlog zbog kojeg sam promijenila svoj izgled. Toliko je mrzim da ne želim izgledati poput nje. Sad niko više ne misli da sličim majci”, ispričala je i dodala da se nekad ni ona sama ne prepoznaje u ogledalu.

 • star-plasticne-operacije2
 • Posljednjih deset godina odlazi na različite estetske zahvate, a sljedeće joj je u planu staviti implantant u bradu, otići na facelifting do svoje 35, na liposukciju i još jednu operaciju grudi.

  Njen dečko Sham želi da se prestane operisati.

  “Išla je na sve te operacije, a nije trebala jer je lijepa. No radila je to kako bi se osjećala bolje”, rekao je on. (index.hr)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,