Utorak, 28. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Potresna pozadina fotografije bebe koja spava u očevim rukavicama

Preuzmite sliku

“Kažu da anđeli pričaju sa bebama ukoliko se one smiju dok spavaju. Pretpostavljam da je to tačno”. Ovim riječima je fotograf Kim Stone opisala sliku na kojoj djevojčica spava ušuškana motorskim rukavicama.

Međutim, pozadina ove fotografije je mnogo potresnija nego što to izgleda, s obzirom na to da su one pripadale bebinom ocu Hektoru Fereru. On je bio strastveni ljubitelj motora i namjeravao je da jednog dana i svojoj kćerci prenese tu ljubav.

  • beba-spava-rukavice
  • Nažalost, Hektora je mjesec dana prije rođenja njegove kćerkice ubio čovjek kojeg je smatrao prijateljem i on nikada nije dobio priliku da je upozna.

    “Njen tata je obožavao motore i uvijek je nosio zaštitnu opremu. Nikada nije htio da rizikuje svoj život, pogotovo kada sam ja ostala trudna. Ipak, on nikada neće moći da drži svoju djevojčicu, jer je ubijen prije nego što se ona rodila i to od strane lažnog prijatelja. Kažu da anđeli pričaju sa bebama ukoliko se one smiju dok spavaju. Pretpostavljam da je to tačno” napisala je majka ovog anđelčića Ketrin Williams. (24sata.rs)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,