Utorak, 27. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Poslala roditeljima fotografiju s ljetovanja, ali nije primijetila jedan neobičan detalj

Preuzmite sliku

Mnogi su krenuli na ljetovanje i na godišnje odmora, a svoje doživljaje u većini slučajeva dijele s užim članovima porodice kao što su roditelji ili braća i sestre.

Tako je medicinska radnica Kelsey (22) koja radi u bolnici u Britaniji, svojim roditeljima prije dvije godine poslala fotografiju s ljetovanja u Turskoj gdje uživa sa svojim dečkom Elliotom. Naime, djevojka nije baš obraćala pažnju sve malene detalje na fotografiji, ali zato su njeni roditelji u tren oka shvatili šta ‘ne valja’.

 • Nakon što je poslala fotografiju iz hotelske sobe svojim roditeljima, mama joj je napisala: ‘Lijepa bočica Durexa …’ Par je u sobi imao lubrikant s okusom jagode, a kako bi se izvukla iz neugodne situacije, Kelsey je napisala majci kako je riječ o kremi za koljeno koju koristi njezin dečko.

  Nažalost, takva fora nije joj uspjela jer njezini roditelji ipak znaju da se ne radi o nikakvoj kremi za koljeno pa joj je majka odgovorila: ‘Tata je zumirao fotografiju’, uz nekoliko smajlića.

  Kelsey je otkrila kako je njen dečko ostao jako posramljen, dok se ona svemu tome smijala – kao i njena majka koja joj je na WhatsAppu odgovarala uz smajliće.

  Ovaj pomalo neugodni, ali ipak smiješni razgovor sa roditeljima, djevojka je podijelila na Twitteru te je mnoge nasmijala. Ipak, dvije godine nakon njezina objava i dalje ruši rekorde te je ponovno postala viralni hit o kojem se priča.

  Osim toga, priznala je kako joj dečko cijelu tu situaciju ogorčeno predbacuje jer nije provjerila što šalje. Iako je ogorčen, ipak ni on nije primijetio ‘neugodnu’ bočicu zbog koje je nastala strka. I zbog toga se našao posramljen, dok je ostalima sve to bilo smiješno. (24sata.hr)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , ,