Subota, 25. Juna 2022.
Tuzlanski.ba logo

Pokrenula međunarodnu potragu za nestalim dečkom: Na kraju saznala da se vratio kući supruzi i djeci

Preuzmite sliku

Amerikanka s kineskom adresom pokrenula je međunarodnu potragu za svojim nestalim dečkom, da bi na kraju otkrila da se vratio kući u Norwich u Engleskoj, svojoj supruzi i djeci.

Rachel Water ostala je “slomljenog srca” kada je njezin partner Paul McGee otišao u “posjetu” Velikoj Britaniji u aprilu, ali se nikad nije vratio.

Približno šest sedmica nakon njegovog odlaska, napisala je objavu na Facebook grupi te se nadala da će neko moći dati pojedinosti o tome gdje se nalazi.

Objavila je zajedničku fotografiju nastalu u Kini i napisala da je “zabrinuta da se nešto dogodilo”.

Objava je glasila:

– Imam neobičan upit. Moj dečko, Paul McGee i ja živimo u Shenzenu u Kini. Otišao je kući u Norwich početkom aprila u posjetu i trebao se do sada vratiti u Kinu. Međutim, nisam se čula s njim neko vrijeme i brinem se da se nešto dogodilo. Ako neko nešto zna, neka mi se javi. Objavu je vidio prijatelj McGeejve partnerice iz Norwicha koji je napisao:

– Nije baš smiješno. On ima suprugu i djecu i stvarno suosjećam s njom.

Waters, koja inače redovno postavlja “fejlove” sa spojeva na svoj YouTube kanal, naknadno je uklonila objavu.

Prijatelj para rekao je za medije:

– Paul i njegova partnerica nisu se vidjeli dvije godine. Bili su razdvojeni, dobili djecu, a zatim su odlučili pružiti si još jednu priliku. Također, poznanik para tvrdi da se odnosi između Waters i MyGeeja nisu “preklapali” s odnosima McGeeja i njegove partnerice. Inače, McGee je radio u Kini gdje je ostao tokom pandemije, kad je započeo vezu s Rachel, inače profesionalnom odbojkašicom i brend menadžericom. (vecernji.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,