Utorak, 31. Januara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Poklonio svojoj djevojci DNK testiranje, pa otkrio tajnu koja je vješto skrivana 30 godina: ‘Ne mogu vjerovati’

Preuzmite sliku

Svaki dečko svojoj djevojci želi za Božić pokloniti jedinstveni poklon, ali rijetko kada uspije. Tako je jedan muškarac mislio da je pronašao savršen poklon za svoju djevojku, ali ubrzo je shvatio da je sve bila velika greška, kako prenosi Mirror.

Na društvenom forumu, Reddit, podijelio je kako je svojoj djevojci odlučio kupiti DNK test kompanije 23andMe. Pomoću ovog testa ona je mogla vidjeti odakle potiče njena porodica, otkriti rođake diljem svijeta i kako njezino porijeklo utiče na njen izgled, osjetila i karakteristike. No otkrio je tajnu koju je njena majka čuvala 30 godina – čovjek koji ju je odgojio i kojeg je zvala ‘tata’, nije njen biološki otac, prenosi Večernji list.

– Odlučio sam kupiti DNK test svojoj curi za Božić. Pitao sam njene roditelje za dopuštenje i složili su se s mojom idejom. Ona je napravila test prije Božića, a nedavno su joj stigli rezultati. Sve je bilo u redu dok nismo pogledali dio u kojem se navodi porodica te otkrili da ima polusestru – napisao je u svojoj objavi. Zatim su je pretražili na društvenim mrežama te otkrili njenog oca. Ona je odmah primijetila da prepoznaje ljude s kojima se njena polusestra druži pa je odlučila nazvati svoju majku za pojašnjenje.

– Nazvala je mamu i stavila je na zvučnik. Pitala ju je ima li polusestru, na šta je rekla naravno da nema. Ali, kada ju je pitala ko je John Smith, njen otac, samo je utihnula – nastavio je. – Objasnila nam je šta se dogodilo. Navodno, ona i njen suprug u jednom trenu njihove veze uzeli su pauzu i tada se ona ‘spetljala’ sa svojim bivšim dečkom, Johnom. Nekoliko dana kasnije ponovno se vratila suprugu. Kada je saznala da je trudna, znala je da je John otac te je odlučila sakriti istinu. Zamolila nas je da ništa ne kažemo njenom suprugu, ali ova tajna nas je šokirala – ispričao je.

Njegova objava izazvala je veliku reakciju na društvenim mrežama, a mnogi su ga tješili da nije on kriv za otkrivanje ove tajne. Naime, mnogi smatraju kako nije uredu da je skrivala ovu tajnu 30 godina, ali i da je dala svoje odobrenje za testiranje pa se nema pravo ljutiti na njega. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , , ,