Nedjelja, 20. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Pogledajte kako izgleda najpoželjnija vjenčanica na svijetu (FOTO)

Preuzmite sliku

Svaka mlada ima svoju vjenčanicu iz snova, no postoji jedna vjenčanica koju bi na svoj veliki dan željela nositi skoro svaka žena. Pogledajte kako izgleda najpoželjnija vjenčanica na svijetu

Pinterest je dao odgovor na pitanje koje će zaintrigirati mnoge žene: kako izgleda najpoželjnija vjenčanica na svijetu? Naime, vjenčanica koja se najviše dijeli na Pinterestu je vjenčanica Hollie australskog brenda Grace Loves Lace. Kako je originalna verzija ove najpoželjnije vjenčanice rasprodana diljem svijeta, brend je kreirao model vjenčanice Hollie 2.0 koji je jednako predivan kao i Hollie te ima sitne prepravke.

Hollie 2.0 dostupna je u bijeloj i boji bjelokosti, a nježnost vjenčanice dodatno je naglašena plaštem od svilenog šifona pričvršćenog na ramenima te raspor na prednjem dijelu haljine ispod kojeg se nalazi čipka.

Detalji ove ručno šivane vjenčanice nastale u Australiji su i ušivene košarice u gornjem dijelu, elastična čipka koja ovu predivnu haljinu čini izuzetno udobnom, tanke naramenice, otvorena leđa i dugi šlep. Grace Loves Lace vjenčanicu Hollie 2.0 opisuje kao haljinu stvorenu za mladenke koje žele ostaviti maksimalan dojam, a da haljina bude udobna i s minimalno ukrasa. (zadovoljna.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,