Srijeda, 12. Avgusta 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Plastični hirurg “napravio” savršenu ženu, a onda je i zaprosio

Predložio joj je mnogobrojne plastične operacije, a onda je na prvom spoju i zaprosio.

Plastični hirurg napravio si je savršenu ženu, a zatim je zaprosio – sve tokom njihovog prvog upoznavanja. Veronica je otišla posjetiti svog sadašnjeg supruga Davida Matlocka kako bi imala vaginoplastiku nakon rođenja kćeri. David joj je tada predložio da napravi takozvani ‘Wonder Woman makeover’, odnosno niz plastičnih operacija, prenosi 24sata.hr.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Montana

Objavu dijeli Veronica Matlock (@veronicamatlock)

Od tada je napravilo brazilsko podizanje stražnjice, vaginoplastiku i labioplastiku, liposukciju brade, ruku i noga te botoks. Prije nego što je upoznala Davida, imala je tri operacije grudi.

– Prihvatila je sve što sam joj predložio, čak i brak – kaže David, koji je Veronicu zaprosio na njihovom prvom spoju.

  • Nakon mnogobrojnih operacija, Veronica kaže kako je ‘hodajuća reklama za suprugov posao’. David je također imao mnogobrojne plastične operacije, poput ubrizgavanja implantata u bicepse, tricepse, listove i pločice, kako bi dobio svoj željeni izgled.

    – Samo sam htio svoje tijelo dovesti do izgleda koji s vježbama i dijetama ne mogu postići, objašnjava David.

  • Iako je David ohrabrivao i poticao Veronicu na brojne operacije, Veronica tvrdi kako ju je on volio i prije svih operacija.

    – Znam da me David voli jer kada sam ušla u njegovu kancelariju imala sam desetak kilograma više, a on je rekao da je to bila ljubav na prvi pogled, kaže Veronica. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje