Četvrtak, 23. Marta 2023.
Tuzlanski.ba logo

Plastična od glave do pete: Pretjerala sa silikonima pa joj je jedna dojka eksplodirala

Preuzmite sliku

Manekenka je priznala da je potrošila čak 90.900 eura na plastične operacije, tačnije na brazilsko podizanje stražnjice, operaciju grudi, hijaluron u usnama, operaciju nosa…

Manekenka Mary Magdalene iz Toronta svakoga dana šokira Instagram pratioce svojim izgledom. Iako se od glave do pete podvrgnula plastičnim operacijama, ono što najviše ‘upada’ u oko su njene grudi veličine 38J.

Ova 30-godišnjakinja na Instagramu ima 88.000 pratilaca, a mnogi komentarišu njeno oskudno oblačenje i nenormalno velike grudi i stražnjicu, prenosi 24sata.hr.

Mary ne skriva da voli ovakav ekstreman izgled, jer osim što je prošla kroz mnoge operacije, je i cijela istetovirana. Također, nedavno je bila na operaciji nakon što joj je jedan od implantata eksplodirao u grudima, pa je jedno vrijeme imala samo jednu.

Iako je nakon tog događaja rekla kako se želi vratiti na prirodnije grudi, čini se da je ostala pri istoj veličini.

Mary je obožavateljima objasnila da joj je implantat eksplodirao početkom februara.

– Hej ljudi, ovo je sada moja sisa. Implantat mi je eksplodirao – opet. Idem na operaciju ukloniti ove velike grudi sljedeće sedmice. Vratit ću se ne samo sa prirodnim grudima, već i drugim dijelovima tijela – rekla je.

Manekenka je priznala da je potrošila čak 90.900 eura na plastične operacije, a to uključuje brazilsko podizanje stražnjice, operaciju grudi, hijaluron u usnama, operaciju nosa, pa čak i transplantaciju obrva.

Također je dospjela na naslovnice jer ima ‘najdeblju vaginu na svijetu’, no nedavno se podvrgnula labioplastici kako bi je rekonstruisala jer joj je zbog ilegalnih punila vagina izgledala poput ženskih testisa, piše Daily Star. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje