Ponedjeljak, 17. Juni 2019.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Pet stvari iz vašeg “single” života koje ne smijete zanemariti u vezi

Neovisnost će vas zapravo zbližiti.

Iako je u novoj vezi ponekad teško odoljeti potrebi da se potpuno predate jedno drugome i zaboravite na sve ostalo, to bi vam moglo osuditi vezu na propast. Svi poznajemo nekoga ko se, kad uđe u vezu, zatvori s novim partnerom u stan (njegov ili njezin, svejedno) i izađu tek kad on ide na put ili kad prekinu. Nepotrebno je dužiti o tome kako takvo ponašanje nije zdravo ni dobro za odnos, stoga evo popisa stvari koje ne smijete zanemariti kada se zaljubite, prenosi cosmopolitan.hr.

Ako imate super prijatelje, ne vršite presing na partnera da vam mora biti “sve”

Ako od jedne osobe očekujete da vam bude i ljubavnik i najbolja prijateljica i psihijatar, malo je reći da ju preopterećujete. Osim toga, poanta je prijateljstva katarzično iskustvo koje doživljavamo kada imamo nekoga s kime nismo u vezi, da nas savjetuje oko eventualnih nesuglasica u samoj vezi.

Zanimljiv društveni život će spriječiti moguću dosadu u vezi

Naravno da ćete ići u izlaske s drugim parovima, ili cijelom ekipom, ali važno je i da svako od vas izlazi sam sa svojim društvom i najboljim prijateljem / prijateljicom nasamo. Tako ćete imati priliku popričati s njima (nije pristojno zapostaviti prijatelje kad ste sretno zaljubljeni – možda oni imaju neki problem o kojem im nije ugodno pričati pred vašim novim partnerom).

Ako razvijate svoju karijeru, imat ćete više tema za razgovor

Bavite li se različitim stvarima, uvijek ćete moći jedan od drugoga naučiti nešto novo, a ako ste u istoj ili sličnoj struci, moći ćete razmjenjivati iskustva. U svakom slučaju, ako se oboje razvijate u profesionalnom smislu neće vam ponestati tema – ako ništa uvijek možete kvocati o onoj kolegici s posla, koja vam baš nikako nije legla.

Imate li hobi, više vam je samopouzdanje

Ako je jedina stvar koja vas “definira” vaša super romantična ljubavna priča, ako nešto krene nizbrdo ili se samo posvađate, to će vas pogoditi puno jače nego ako svatko od vas ima svoje vlastite interese nevezane za vaš odnos.

Dobro je zadržati dozu tajnovitosti u vezi

Kako ćete to najlakše postići? Pa tako da ne provodite baš svaku noć zajedno! Odvojite ponekad jednu noć samo za sebe i posvetite se stvarima u kojima uživate sami. Upravo će pomiješani osjećaji bliskosti i tajnovitosti rezultirati napetošću, koja je potrebna da bi što dulje ostali “ludo zaljubljeni”. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,