Srijeda, 11. Decembra 2019.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Pet situacija kada povratak bivšem i nije tako loša ideja

Ako razmišljate o pomirenju s bivšim, u nastavku provjerite u kojim je situacijama to čak dobra ideja. No s tom odlukom se ipak nemojte zalijetati, prenosi index.hr.

Mislite na njega u svim važnim trenucima

Ako i dalje pomislite na njega svaki put kada vam se dogodi nešto važno u životu, očito vam jako nedostaje i možda biste trebali preispitati svoje odluke.

Pokušavate ga učiniti ljubomornim

Ako smišljate načine da svog bivšeg učinite ljubomornim, to znači da vam je i dalje stalo do njega. Da ste ga zaista preboljeli, ne biste se uopšte zamarali njegovim mišljenjem.

Upoređujete sve druge muškarce s njim

Ako sve potencijalne partnere upoređujete s bivšim i nikad mu nijedan nije ravan, očito su vaši osjećaji prema njemu još i dalje jaki. Možda je vrijeme da mu prestanete tražiti zamjenu i razmislite o tome šta zaista želite.

Nedostaju vam sitnice

Normalno je da vam nakon prekida nedostaju zajednički razgovori i rituali, no ako vam nedostaju i njegovi izrazi lica, fraze koje je često koristio, muzika koju je slušao i razne druge sitnice, znači da još gajite jake osjećaje prema njemu.

Nedostaju vam i loše stvari

Svaka veza se suočava s raznim izazovima, a ako s nostalgijom gledate na svakodnevne prepirke i svađe s bivšim, moguće je i da ste spremni preći preko razloga koji je doveo do prekida. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,