Subota, 28. Novembra 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Pet popularnih ženskih frizura koje odbijaju muškarce

Moderne djevojke provode sate ispred ogledala kako bi izgledale dobro. Međutim, neke moderne frizure muškarci uopšte ne vole.

Otkrivamo vam koje!

Afro kikice

Ova frizura je vrlo moderna i praktična. Ali, muškarci su sigurni da je takva frizura pogodna samo za djevojke tamne kože i da Evropljanke izgledaju veoma čudno sa afro kikicama.

Inače, ako dugo nosite afro kikice one dovode do gubitka kose i slabljenja dlake. Dakle, ako želite da uradite eksperiment, nemojte dugo nositi ovu frizuru.

Neuredna punđa

Neuredna punđa je omiljena mnogim djevojkama. Muškarcima izgleda kao da djevojka nije imala vremena da opere kosu i odlučila je da brzo izađe iz kuće. Ako ne želite da odustanete od ove frizure, savjetujemo da koristite posebnu četku za feniranje kako biste imale neurednu, ali glatku punđu.

Stroge linije

Muškarci vole lakoću i romantiku, a frizure sa strogim linijama ih odbijaju. Osim toga, muškarci kažu da ih takva frizura podsjeća na periku.

Stoga pokušajte da izbegavate stroge linije, i stilizujte kosu da izgleda lagano, ženstveno i romantično. Napravite nježne talase.

Veliki volumen

Veliki volumen, posebno kod kratkih frizura ili frizura srednje dužine, rijetko uzrokuje zadovoljstvo članova suprotnog pola. Muškarci su sigurni da kosa treba da naglasi ženstvenost djevojke.

Sitne lokne

Muškarci smatraju da je takva kosa uzdržana i neprivlačna. Izuzetak mogu biti djevojke koje prirodno imaju takvu kosu. Međutim, one takođe treba da pokušaju da lokne učine mekanim i ženstvenijim. Umjesto sitnih kovrdža, dajte prednost talasima. Koristite kozmetičke proizvode da biste učinili kosu mekanom i privlačnom. (zenskimagazin.rs)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,