Srijeda, 23. Septembra 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Pet najpopularnijih mjesta za seks na otvorenom

Seks na otvorenom probudit će vaša osjetila do maksimuma, jer je osjećaj povjetarca na koži i šum valova na plaži veoma erotičan. Strah da budete uhvaćeni od nepoželjnih pogleda samo će dodatno pojačati vaše uzbuđenje i glad za užitkom, prenosi Zadovoljna.hr.

1. U skrivenoj uvali

Opojno i nezaboravno iskustvo na koje će vas nagnati miris mora i slani okus u ustima, vođenje je ljubavi na obali. Pronađite usamljen komadić plaže, zakloljen stijenama i skinite sve sa sebe.

2. Usred mora iza stijene

Strujanje vode oko vaših uzbuđenih tijela opustit će vas i odvesti u opuštenu oazu, mokra koža samo će pojačati osjetila. Za dodatno uzbuđenje namažite se lubrikantimka na silikonskoj bazi, jer voda otežava penetraciju.

3. Na pučini u barci maloj

Sami u barci usred ničega, dok valovi lagano zadaju ritam, preuzmite inicijativu i skinite kupaći kostim. Lagano se njišite u ritmu valova što lagano udaraju u barku.

4. U hladovini dvorišta

Neodoljivo zelenilo vašeg dvorišta nudi svu ljepotu seksa na otvorenom, a gusta ograda bit će dovoljna za potrebnu dozu privatnosti. Iako složit ćete se poneki znatiželjni pogled može samo povećati vaše uzbuđenje. Poza koju jednostavno morate isprobati u carstvu svoje hladovine dovest će vas do maksimalnog uzbuđenja.

Posjednite svog muškarca na udoban stolac ili ležaljku s podignutim naslonom, neka zauzme pozu raširenih nogu, a vi sjednite na njega okrenuti leđima.

5. Usred divljine

Ako ste skloni avanturicama, uputite se biciklima sa svojim dragim u bespuća šumskih proplanaka. Nakon što prolijete litre znoja i ne preostaje vam ništa drugo doli pronaći komadić zelenila i odmoriti tijelo, imajte na umu kako nešto seksi struji planinskim zrakom. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,