Srijeda, 19. Januara 2022.
Tuzlanski.ba logo

Papir za umotavanje vam je prekratak? Imamo genijalan trik koji će spasiti stvar

Preuzmite sliku

 

Žena je podijelila trikove koji spašavaju poklone kada prekratko isječete papir za umotavanje, a on je premali da stane na vaš poklon, piše The Mirror.

Svi smo bili tamo – pokušavate zamotati poklon kada shvatite da je komad papira koji ste isjekli premali i primorani ste da isječete još, prenosi Tuzlanski.ba.

Srećom, postoji trik koji će stati na kraj svom tom nepotrebnom trošenju i frustracijama.

Tracie Garrett je izgradila impresivne sljedbenike na svom TikTok @BeeandBlooms svojim korisnim tutorijalima o tome kako umotati lukave poklone.

U nedavnom videu, primila je komentar od korisnika koji je pitao: “Šta ćete učiniti ako završite na pola puta i shvatite da je papir premali?”

@beeandbloomsReply to @les.nie hope this helps!

♬ original sound – Tracie Garrett

Ona je odgovorila podijelivši trik koji će u potpunosti promijeniti vašu igru ​​zamotavanja. Klip je započeo poklon kutijom postavljenom u sredinu kvadratnog komada papira za umotavanje. Kada je pokušala da preklopi omot za poklon preko kutije uzduž i poprijeko, a nijedna opcija ga nije u potpunosti pokrila, okrenula ga je dijagonalno.

Zatim je uzela gornji dio i presavijala ga preko kutije, a isto je učinila i sa donjim dijelom, pazeći da ga zalijepi.

Nakon presavijanja preostale dvije strane, poklon je sigurno umotan.

Od kada je objavljen, video je prikupio skoro 500.000 lajkova i 1.400 komentara gledalaca koji nisu mogli vjerovati da su tek otkrili trik.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,