Četvrtak, 17. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Ovo su tri stvari koje nijedan muškarac ne želi da vidi u sobi odrasle žene

Preuzmite sliku

Da li ste djetinjaste ili zrele žene?

Nakon što vam dosadi nalaženje po kafićima, restoranima ili u kinu, sigurno ćete poželjeti da budete u nešto intimnijem okruženju.

Čak i ako vam je njegov stan sigurna opcija, vjerovatno će jednom i on htjeti da vidi vaš stan, odnosno vašu sobu. Prije nego što dođe do njegove prve posjete, trebalo bi da očistite svoju sobu od sljedećih stvari koje nijedan muškarac ne želi da vidi u sobi odrasle žene, prenosi index.hr.

Smiješna posteljina

Pritom mislimo na posteljinu sa likovima iz filmova, pjevačima i slično. On će odmah pomisliti da ste nezrele i djetinjaste i da vas ne može gledati kao odraslu osobu. Između ostalog, ako ste punoljetne, takva posteljina treba da ostane na dnu ormara kao lijepa uspomena na tinejdžerske dane.

Plišane igračke

Ovo ne treba ni da se objašnjava. Nijedan frajer ne želi da ga plišani lavići i medvjedići gledaju dok pokušava da vas zavede.

Pretjerana količina ružičastog

Ružičasti jastučići, zavjese, šljokičasti ukrasi i jednorozi su još jedan dokaz da vam je potrebno još nekoliko godina da sazrijete i uozbiljite se. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,