Subota, 10. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Ovo su tri najseksepilnija horoskopska znaka …

horoskop
Preuzmite sliku

Nisu svi Strijelci lijeni u krevetu, niti se sve Škorpije pretvaraju u Hulka kada padne noć, ali ako bismo se usudili da pričamo o natprirodnim seksualnim moćima, pripadnici sljedećih znakova bi se sigurno izdvojili. Da li se slažete?

horoskopŠkorpija

Bog seksa! Tačka. Ako ste ikada bili u vezi sa Škorpijom onda znate da one imaju neodoljivu moć privlačnosti. Čak i one manje lijepe Škorpije imaju izraženu auru i moć manipulacije koju koriste da bi natjerale druge da rade ono što hoće. Ukoliko vas zamisle kao potencijalnog partnera, sigurno će vas osvojiti. I dok shvatite njihov plan, već ste se zaljubili. Ako bi vas neko pitao, šta je to što vašu Škorpiju čini tako poželjnom, moguće je da to ne biste umjeli da objasnite. Pored snažne privlačnosti, rođeni u ovom znaku su i izuzetno lojalni prijatelji, veliki heroji i pouzdani u poslu. Ako želite da zavedete Škorpiju, obucite se u crno, pogotovo donji veš. Vole umjetnički nastrojene i pomalo problematične ljude.

Lav

Nemojte reći Lavu kom čitate ovaj tekst da su na drugom mjestu, jer ćete im povrijediti sujetu. Rođeni u ovom znaku su pravi „trendseteri” koji poznaju sva kul mjesta u gradu. Ako želite da se dobro provedete, uvijek za društvo izaberite Lava i nećete se pokajati. Oboriće vas sa nogu stvarima koje će uraditi za vas i kupiti vas za cio život. Mnogim ljudima je upravo ta količina pažnje presudna za zaljubljivanje. Takođe, oni SVE rade bolje od drugih, a na vama je da im smislite izazov. Lavovi imaju razoružavajuć osmijeh, a ponekad je dovoljno da vam ga pokažu da bi vas odveli u krevet. Ako želite da ga zavedete, podilazite mu, ugađajte i laskajte. Obožavaju to!

Rak

Njihovo tajno oružje nije ni izgled ni osmijeh, već humor. Takođe, oni su vrlo emotivni i nikada neće zaboraviti vašu godišnjicu, rođendan ili neki drugi bitan praznik. Mana im je promjenjivo raspoloženje zbog kog ponekad imate osjećaj da ćete završiti u ludnici! Ali, ako možete da ih podnesete takve, onda ćete imati zagarantovanog prijatelja koji će vas uvijek oduševiti svojom kuhinjom. Obožavaju seksualne igre i fantazije i ne ustručavaju se da budu i „malo grublji” ako to poželite. Ukoliko hoćete da „posjedujete” Raka, slobodno se „raspilavite” pred njim. Ako vam se plače, ne ustručavajte se, oni vole da budu u ulozi spasioca i da vas tješe.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: