Petak, 18. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Ovo su stvari koje trebate imati na umu ako ljubav tražite online

Preuzmite sliku

Ako ste ljubav odlučili potražiti putem aplikacije, evo šta morate imati na umu.

Izbjegavajte neobične fotografije

Pod time  se podrazumijeva slike vas kada ste bili beba, slike vas otprije 10 godina kada ste izgledali potpuno drugačije, a pogotovo slike koje su toliko fotošopirane da vas ni rođena mater ne bi prepoznala. Vi se nadate da frajer na kojeg ste kliknuli izgleda kao i na slici, pa se ponašajte i sami u skladu s tim. Obmane ne vode ničemu. Morat ćete ga kad tad upoznati, a tada ništa nećete moći sakriti!

 • Odaberite savršenu naslovnu fotografiju

  Po mogućnosti neku na kojoj ste sami. Bez najbolje prijateljice, mame, rodice, sestre ili bilo koga za koga bi vas mogao zamijeniti. Želite da klikne na vašu fotografiju, na vašem profilu za upoznavanje!

  Razmislite o pratnji za prvi dejt

  Nije loša ideja imati pratnju za prvi sastanak uživo. Ne mora nužno biti uz vas, ali neka sjedne par stolova dalje kako bi vas imala na oku ili mogla uskočiti ako bude potrebno. Dogovorite tajni signal za pomoć ako vam zatreba izvlačenje sa spoja.

 • Kafa je dobra ideja za prvi sastanak

  Večera je preformalna, ali kafa je idealna. Kafić je odlično mjesto za upoznavanje i prvi susret uživo. Opuštena je atmosfera, opušteniji ćete biti i vi, a osim toga, bit ćete okruženi mnoštvom ljudi za slučaj da nešto krene po zlu i jednostavno želite nestati! (cosmopolitan.hr)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , ,