Petak, 7. Avgusta 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Ovo su sigurni znakovi da on želi ozbiljnu vezu

Nesigurni ste po pitanju njegovih osjećanja?

Ne želite da prerano donosite zaključak o tome da li hoće ozbiljnu vezu? Razumljivo. Kada u stomaku osjećate leptiriće prema nekom, vrlo je vjerovatno da svoja osjećanja projektujete i na datu osobu, odnosno da smatrate da i ona osjeća isto, iako baš nije uvijek tako. Kako da budete sigurni da su njegova osjećanja stvarna i da on hoće ozbiljnu vezu?

Ako pronalazi vrijeme za vas

Pritom ne mislimo na ono vrijeme kada vas pozove u 3h ujutro i pita da svrati na maženje na brzaka. Takođe nije ni u pitanju ono vrijeme kada on mora da provjeri svoj raspored kako bi u toku sedmice odvojio 5 minuta za vas. Mislimo na to da je spreman sve da reorganizuje kako bi bio sa vama, prenosi Ženski magazin.

Ako vas upoznaje sa sebi važnim ljudima

Osoba koja sa vama ne želi ozbiljnu vezu će vas izvoditi u restoran, na skupa putovanja i u skupe hotele, ali vas nikad neće odvesti na običan roštilj u dvorištu koji organizuje njegov najbolji prijatelj. Takođe, ukoliko konstantno provodite vrijeme u zatvorenim prostorima, velika je vjerovatnoća da mu vi niste jedina opcija, i da želi da izbjegne susret sa drugim djevojkama sa kojima se uporedo viđa. Muškarac koji želi da provede svoju budućnost sa vama vas nikad neće skrivati i biće sretan što ste kraj njega.

Vodi vas na svoja omiljena mjesta

Muškarci su specifični po pitanju mjesta koja im se dopadaju. Još su, da kažemo, sebičniji u pogledu dijeljenja tih mjesta sa drugim ljudima. Ako mu je zaista stalo do vas, on će svoja posebna mjesta željeti da upotpuni vašim prisustvom. Vodiće vas na svoje omiljene plaže, na mjesta koja je posjećivao kao dijete i sl.

Ako pokazuje inicijativu

Ako ste vi ta koja uvijek planira vaše viđanje i intimne trenutke, takva veza sigurno nema budućnost. Međutim, ako se u jednakoj mjeri i on trudi da bude inicijator, i da ne ostavlja sve vama, velike su šanse da mu je stalo da veza sa vama funkcioniše. Ako vas kad se probudite očekuje poruka za dobro jutro, ako vas iznenadi buketom cvijeća bez većeg povoda, ako vas poljubi kada se sretnete, a prošlo je svega nekoliko sati od kako ste se rastali, znajte da mu je stalo do vas.  (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,