Ponedjeljak, 17. Januara 2022.
Tuzlanski.ba logo

Ovo su najstrastveniji ljubavni parovi u horoskopu

Preuzmite sliku

Postoje neki horoskopski koji se magnetski privlače, a kod njih se javlja nevjerovatna strast.

Portal mogujatosama.rs popisao je pet horoskopskih parova kod kojih je zagarantirano da će frcati iskre.

Strijelac i Blizanac

Kod njih nikad nije dosadno. Vatreni temperament Strijelca neće ostaviti ni jednog Blizanca ravnodušnim. Blizanci vole obožavaju šarmantne, nekonvencionalne i otvorene Strijelce, a Strijelce zabavlja nemiran duh Blizanca.

Uživat će u zajedničkim avanturama.

Djevica i Ribe

Potpuna su suprotnosti, no suprotnosti se često privlače. Čelična disciplina Djevice zabavljat će haotičnu Ribu, ali i unijeti joj stanoviti red u život.

Zajedno ih drži činjenica da mogu jedno drugom promijeniti život, ako su na to spremni.

Jarac i Rak

Rak koji obožava nježnost, oduševit će se kad vidi da se ispod čeličnog i krutog stava jednog Jarca krije strast. Moguće je da Rak neće imati strpljenja za arogantnog Jarca i njegovo ignoriranje emocija, dok će se Jarac rugati Rakovim ciljevima u životu. Ako pređu preko toga, moguća je čvrsta i duga veza između njih.

Vodenjak i Lav

Zajednička im je karizma, koja ih privlači jedno drugome. Lav voli biti u centru pažnje pa će ga iznenaditi kako Vodenjak uspijeva biti fokusiran na njega, ali i na sve oko njih.

Buntovna priroda Vodenjaka ono je što će privući Lava, dok će on Vodenjaka osvojiti svojom energijom. Ako Lav vodenjaku da dovoljno slobode, ovaj bi spoj mogao potrajati.

Škorpion i Bik

Upravo je strast glavna komponenta njihovog odnosa. Magnetska privlačnost Škorpiona i Bikova ljubav prema hedonizmu rezultirat će pravim vatrometom.

Ako uz strast u spavaćoj sobi pronađu i druge zajedničke interese, ova bi veza mogla potrajati. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,