Srijeda, 23. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Ovo je jedina boja kupaćeg kostima koja pristaje svim tonovima kože (FOTO)

Preuzmite sliku

Ljeto je već uzelo maha, premda za mnoge od nas odmor još uvijek nije počeo. Zna se – svake godine odlazak na plažu, bilo onu morsku ili gradsku, podrazumijeva i nov kupaći kostim. Još ljepši, još izazovniji i još atraktivniji od onog prošlogodišnjeg!

No, ako niste te sreće da ste već nabacili bronzani ten, možete imati problem pri izboru kupaćeg kostima, čak i ako savršeno laska vašoj figuri. Naime, nisu sve boje ‘blagonaklone’ prema bljedolikim damama.

Ipak, Sabra Krock, kreativna direktorica brenda Everything but Water i modni stručnjak ističe da postoji boja kojoj uvijek možete da se okrenete, bilo da ste tamnopute ili aristokratski bijele.

I u pitanju je nijansa na koju nikada ne biste tipovale!

Bijela boja poseduje moć da istakne najbolje na svakom tonu kože. Osim toga, bijela je i veoma šik i glavna ljetna nijansa. Ona daje kontrast prirodnoj boji kože i čini je tamnijom. Izađite iz svoje zone komfora i nabavite kostim u bijeloj boji. Nema greške”, ističe Krockova.

Ako mislite da bijeli bikini nije dobar izbor jer može da ocrta intimne dijelove tijela nakon što se pokvasi, uzalud brinete! Većina brendova pri kreiranju i dizajnu bijelih kostima vodi računa o tome i stavlja dodatni sloj tkanine, da ne bi došlo do nepredviđenih situacija.

Zato, žene, pravac šoping i nabavite bijeli kupaći kostim – on će učiniti da na plaži budete šik, seksi i bar za nijasnu tamnije nego što zaista jeste. (lepotaizdravlje.rs)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,