Četvrtak, 21. Januara 2021.
Tuzlanski.ba logo

Ovih 5 tipova muškaraca bi trebalo izbjegavati u širokom luku

Preuzmite sliku

Žene su oduvijek padale na opasne momke. Nažalost, realnost je puno okrutnija. Predstavljamo vam pet tipova srcelomaca koje bi trebalo da izbjegavate ukoliko ne želite da prođete slomljenog srca.

1. Ženskaroši

Primjetite li da vaš novi muškarac neprestano odmjerava žene oko vas, vrijeme je da sebi postavite pitanje: „Jesam li mu dovoljna?“. Zaljubljeni muškarac se tako ne ponaša pa ako se nađete u sličnoj situaciji, budite na oprezu.

2. Lažljivci

Iako mnogi smatraju da su sitne laži bezopasne i normalne, varate se. Osoba koja je spremna da laže da bi prikrila ili izbjegla konflikt, spremna je i na puno veće laži. Ne uzimajte ovakvu situaciju zdravo za gotovo.

3. Egotripovi

Lijepo je kada neko ima visoko mišljenje o sebi, ali kada vam to svakodnevno nabada na nos, nešto ne štima. Govori li vam gotovo svakodnevno kako treba da budete srećni što ste pronašli muškarca poput njega, vrijeme je da potražite nekog prizemnijeg. Ne dozvolite da vam usadi osjećaj manje vrijednosti.

4. Muljatori

Zaljubljeni muškarac voli da provodi vrijeme sa svojom boljom polovinom. Ako se događa suprotno, to bi mogao da bude signal da nešto ne štima. Ako ste navikli na njegovo otkazivanje večera i sastanaka zbog nekih važnijih stvari, budite spremni i na raskid. Radije nađite nekoga kome ćete vi biti najvažniji.

5. Bivši

Muškarac kojeg ste već jednom ostavili ili je otišao neka ostane prošlost. Brojna iskustva žena širom svijeta su pokazala kako naknadni pokušaji gotovo nikada ne urode plodom. Pomirite se sa činjenicom da je gotovo i krenite dalje. (zenasamja.me)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,