Utorak, 16. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Ove tri rečenice koriste muškarci ‘manipulatori’ kada žele da osvoje ženu

Preuzmite sliku

Nekada žene nisu svjesne da muškarac igra igru, da koristi ustaljene fraze kako bi ženu preveo “žednu preko vode”, ali oni to vrlo često rade.

Kada žele da osvoje neku ženu, ne biraju sredstva, prešute neke činjenice, koriste se sitnim lažima i ne prezaju da se malo isfoliraju, samo da bi došli do cilja. Kada pokušavaju da prešute istinu koriste se ustaljenim frazama.

To je otprilike sve

Riječ otprilike jasno daje do znanja da vam osoba nije rekla sve, nego otprilike sve. Muškarci se često koriste ovom frazom jer njom pokušavaju da prešute neke detalje. Ukoliko na vrijeme prepoznate ovu frazu, znat ćete i da doskočite na adekvatan način.

 • Nema dokaza za to

  Umjesto da se fokusira na to šta je istina a šta ne, on će uvijek davati dvosmislene odgovore, bez konkretnih dokaza o njegovoj nameri. Time svoj odnos prema istini pokazuje, a vama govori mnogo o sebi kao o potencijalnom partneru.

  Stvarno misliš da bih to uradio?

  Svaka žena koja je uhvatila muškarca u laži je barem jednom čula ovo začuđeno pitanje. Odgovor na pitanje postavljanjem novog pitanja je najčešći pokazatelj da osoba nešto skriva. Ovo su jednostavne fraze da skrenu pažnju sa svojih postupaka i zamažu vam oči, zato pažljivo slušajte. (ljepotaizdravlje.rs)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , , ,