Ponedjeljak, 5. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Otkriven recept za muško dijete: Evo kako dobiti sina!

beba-nogice
Preuzmite sliku

Dobro čuvani recept dobivanja muškog djeteta, koji se prenosio s koljena na koljeno, povjeravao bližnjemu u sudnjem trenutku ili neznancu na bolničkom krevetu, zahvaljujući Blažu – Baju Šuškavčeviću (87), danas je svima dostupan.

\"beba-nogice\"Šuškavčević je odlučio recept objaviti, jer ne želi da tajna, kojom je pomagao mnogim obiteljima u dobivanju muškog potomka i produženju loze, \”pođe s njim\”.

Poznavalac \”tajne muškog potomka\” u Crnoj Gori oduvijek je bio cijenjen i tražen a to rijetko zanimanje u zemlji patrijarhata, ratnika i puškonoša je nosilo ogroman teret odgovornosti, prenosi Broj1.hr

\”Da bi dobili dijete muškog spola moraju se uvažiti tri režima. To su razlika u godinama među bračnim parom, ovulacija i režim prehrane. Svake sedme godine spolni organi se pomlađuju, to jest u 14, 21, 28, 35, 42. i 49 . godini. Kada partner u braku napuni ove godine rađa se dijete njegovog spola, sve dok \”bračni drug\” napuni naznačene godine, i tada preuzme njegov spol. Pomlađivanje počinje svake sedme godine, ali ne smije se riskirati pola godine, jer kod nekog počinje prije ili kasnije. Ako jedan bračni partner, na primjer, napuni 21 godinu a drugi 19, onaj koji je napunio 21 ima prednost da dobije dijete svog spola, sve dok drugi partner ne napuni 21 godinu \”, rekao je Šuškavčević.

Prednost za dobivanje \”puškonoša\” je u slučajevima kada je muž stariji pet do šest godina, ili 12 do 13, ili, prema riječima Šuškavčevića, i u slučajevima kada je žena godinu ili dvije starija.

\”Dokazano je da u obitelji sa dvoje djece, ako je jedno starije sedam ili 14 godina, moraju biti istog spola, izuzev ako je žena ostala trudna treći dan ovulacije ili treći dan ispred ovulacije. Taj period predstavlja izuzeće, jer tri dana pred ovulaciju, ako ostane trudna i rodi, muško dijete mora biti degenerisano. Ovo treba znati svaki bračni par jer ljubavni zanosi tijekom tri dana pred oulaciju mogu biti opasni \”, rekao je Šuškavčević.

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: