Četvrtak, 1. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Otkrila da je suprug vara zbog neobičnog detalja na fotografiji koju joj je poslao: ‘Znam da to nije njegovo’

Preuzmite sliku

Korisnici TikToka vole dijeliti zanimljive stvari o svom osobnom životu, a jedna je korisnica postala viralna nakon što je podijelila trenutak kada je saznala da je njezin partner vara.

Korisnica, poznata samo pod nazivom @shesough, objasnila je da je njezin suprug otišao u kockarnicu i prenoćio u hotelu. Poslao joj je nekoliko fotografija iz kupaonice svog apartmana. Međutim supruga je ubrzo primijetila nešto što tamo nije smjelo biti i što joj je pokazalo da nije sam u sobi.

@shesough##caughtlacking

♬ It Wasn't Me – Shaggy

– Suprug mi je poslao fotografije pokušavajući izgledati slatko u svojem apartmanu u kasinu, ali primijetila sam neke čudne stvari. Sada je samac. Možete li pogoditi šta nije u redu? – napisala je u videu. Zatim je podijelila fotografije koje je poslao, a jedan pogled na kupaonski pult ispred njega otkriva peglu za kosu.

Mnogi su u komentarima brzo istaknuli da pegle za kosu obično nisu u sobama u hotelu, pa je neto drugi vjerovatno spakovao za put. Neki su također primijetili da muškarac na fotografijama nije imao vjenčani prsten.

– Rekao mi je da to nije njegova soba, već da se nalazi u sobi svog prijatelja, ali mu ne vjerujem. Zašto se slika u sobi svog prijatelja ako ima svoju sobu? – otkrila je u drugom videu. (vecernji.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,