Četvrtak, 5. Avgusta 2021.
Tuzlanski.ba logo

Osvojite je dok je okružena drugaricama

Preuzmite sliku

Ako želite da osvojite djevojku, potrudite se da očarate njene prijateljice.

Uspostavite dobar odnos sa njima i one će postati i vaše prijateljice.

Snimite situaciju

Pažljivo posmatrajte njihovo ponašanje. Ako naginju glave jedna prema drugoj dok pričaju, to najčešće znači da su zatvorenijeg tipa i da vam neće biti lako da uđete u njihov krug. Najbolje ćete proći ako, slično kao i vi, snimaju okolinu i vrijebaju priliku za razgovor. Poželjno je i da vaša izabranica bude okružena barem sa nekoliko prijateljica kako se, ako uspijete da je “odvojite”, ne bi desilo da neka od njih ostane sama.

 • Krenite u akciju

  Čvrst ali ne prejak stisak ruke i kratko predstavljanje ”Zdravo, ja sam…“ sasvim je uredu kad se upoznajete samo sa jednom damom, ali ako tako pokušate da se predstavite cijeloj grupi, djelovat ćete kao političar. Iskoristite okolnosti npr. dok igraju bilijar.

  Slijedite vođu

  Kad provalite koja od njenih prijateljica vodi glavnu riječ u društvu, prvo napadnite nju. Kad biste se prvo prihvatili sređivanja stidljivice sa periferije kruga, moglo bi da vam se dogodi da vas njene zaštitnički nastrojene prijateljice brzo izbace iz igre. A teme razgovora? Držite se pravila 30 dana. Ne načinjite bajate teme koje se odnose na ono što se dogodilo prije više od mjesec dana. Radije pričajte o onome što je aktuelno ili tek treba da se dogodi.

 • Imitirajte pokrete

  Svoje interesovanje pokažite pokretima tijela a nipošto ne dodirima ili nametanjem. Ako ona klimne glavom, klimnite i vi, ako se nasmije, nasmijte se i vi. Kad okrene glavu prema sagovorniku, i vi se okrenite prema njemu. Potrudite se da saznate koje teme je privlače i navodite razgovor na sve što bi moglo da je interesuje.

  Finale

  Na kraju, pitajte gospođicu na koju ste bacili oko da li bi vam se pridružila za šankom. Na osnovu njenog odgovora moći ćete da znate na čemu ste. Ako joj se zaista dopadate, biće joj drago što ste se prvo potrudili oko njenih prijateljica da biste se na kraju zaustavili na njoj. Zahvaljujući tome, neće imati utisak da vršite pritisak na nju, a vi ćete se ubuduće osjećati samouvjerenije u njihovom društvu. (Menshealth)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , ,