Četvrtak, 29. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Osam znakova da imate visoku vibraciju…

Preuzmite sliku

Kad vibrirate visokom frekvencijom, život vam izgleda ovako…

Naša se vibracija čitavo vrijeme mijenja, povisuje (ili širi), ali i “pada”. Što se više razvijamo, što se više otvaramo, lakše podižemo vibraciju, postajemo produktivniji i život teče s manje zastoja.

Kad smo neprestano pod stresom i pritiskom, teško se povezujemo sa svijetom, sobom i s univerzumom. Kad nam je vibracija niska, teže razumijemo život i ljubimo. I tako nastaju različite teškoće u životu…

Pročitajte znakove koji otkrivaju da vibrirate visokom frekvencijom

1. Jedva čekate da se probudite i krenete u novi dan

Kad imate visoku vibraciju, život je uzbudljiv i puni ste energije. Dobro spavate, budite se naspavani i odmorni i nadahnuti novim danom.

2. Zdravi ste

Tijelo koje je napojeno visokim vibracijama snažno je i zdravo. Teže se razbolite, a i um je pozitivno usmjeren. Imuni sistem je snažan. Kad se razbolite, brzo ozdravite. Prirodno težite zdravom načinu života, izbjegavate štetne uticaje iz okoline, nezdravu hranu i brzo “razgrađujete” loše učinke stresa i emocionalnih trauma.

3. Komunicirate jasno i razumljivo

S lakoćom se izražavate i govorite ono što mislite i osjećate.

4. Imate dovoljno financijske potpore

Kad djelujete na višim vibracijama, odbacujete ograničavajuće obrasce, lakše manifestujete i ostvarujete obilje u životu, zato imate onoliko novca koliko vam je potrebno za život.

5. Privlačite čudesne ljude u svoj život

U svemiru vlada zakon rezonancije prema kojem slično privlači sločno. Ako djelujete na visokim frekvencijama, privlačite u svoj život ljude “na istoj valnoj duljini”. Ako ste iskrreni prema sebi i drugima, takve ćete i ljude privući u svoj život.

6. Živite u skladu s tokom

Niste rob očekivanja ni zarobljenik predodžbi kakve bi stvari morale biti. Znate surfati na valovima života i prihvatiti ono što dolazi. Svjesni ste da život nisu naša ograničena očekivanja.

7. Intuicija vam je dobra

Znate kamo ići i što činiti. Imate oštro oko, jasan sluh i osjećaj i znate slijediti svoje vodstvo.

8. Dobro izgledate

Kad imate visoku vibraciju, ljubav i poštovanje prema sebi i drugima, to se vidi i izvana. (sensa.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,