Ponedjeljak, 14. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Osam najpopularnijih koji su mladost proveli u siromaštvu: Glumio u filmu za odrasle, spavao na klupi, a kasnije ga planeta zavoljela

Preuzmite sliku

Skupocjena odjeća, mnogobrojni fotografi oko njih, luksuzne kuće i ljetovališta iz snova su samo neke od poveznica sa velikim zvijezdama.

Niko se nije naučen rodio, niti je zvijezda od djetinjstva postala bogata, a u narednih nekoliko redova donosimo vam priču o glumcima čija je mladost prošla u siromaštvu.

Jim Carey
Otac od popularnog glumca je izgubio posao, pa je njihova porodica ostala bez krova nad glavom i spavali su u kombiju. Jim je zbog siromaštva koje ih je pogodilo prekinuo školovanje u dobi od 15 godina te se zaposlio kako bi pomogao svojim roditeljima.

Halle Berry
Jedna od najljepših žena svijeta se preselila u Chicago kako bi imala veće šanse za ostvarenje glumačke karijere. Berry je zaštitu našla u kampu za beskućnike, gdje je imala topli obrok i krevet.

Jennifer Lopez
Sa 18 godina J.Lo je bila beskućnik jer je odlučila slijediti svoje snove. Posvađala se s majkom jer nije željela ići na fakultet te neko vrijeme nije komunicirala s njima. Spavala je na kauču u plesnom studiju gdje je trenirala. Ipak, nakon nekoliko mjeseci joj se posrećilo te je dobila posao plesačice na turneji u Europi.

 • Kelly Clarkson
  Pobjednica ,Američkog idola” je živjela u svom autu neko vrijeme, jer joj je stan izgorio u požaru. Navodno je svakodnevno išla u teretanu u kojoj je bila član kako bi se tuširala.

  Hillary Swank
  Uspješna glumica je cijelo djetinjstvo provela u siromaštvu, a njen dom je bila kamp prikolica. Na audicije se javljala telefonirajući iz govornica sve dok nije dobila neke manje uloge.

  Sylvester Stallone
  Stalone je tri sedmice spavao na autobuskoj stanici u New Yorku nakon što je izbačen iz svog stana jer nije platio kiriju. Pošto je bio očajan, glumio je u pornografskom filmu za koji je dobio 200 dolara i to mu je pomoglo da ponovo stane na noge.

  Shania Twain
  Roditelji popularne country zvijezde su se razveli, a njena je majka spakiovala svoje četvero djece i otišla s njima u Toronto, gdje su neko vrijeme provela u skloništu za beskućnike. Shania je tada imala 14 godina.

  Carmen Electra
  Imala je neugodno iskustvo sa momkom koji je opljačkao sve što je imala, pa je ostala bez ijednog novčića. Nije mogla platiti niti kiriju niti režije. Od očaja je samo plakala i dok se nije snašla provodila je vrijeme na klupi u parku, ali na sreću prijateljica joj je uskočila u pomoć. (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,